Lammekjøtt er en takknemlig ingrediens. Lett å få tak i, rimelig og veldig bærekraftig så lenge det er norsk. Denne oppskriften har gode smaker av middelhavsregionen.
Dagens rett

Foto: (matprat.no)
Slik lager du middelhavsinspirert gryte med lam
I dag kan du la søndagsmiddagen passe seg selv mens du gjør andre ting. Og det passer perfekt i den travel adventstiden.
07 Desember 2024 - 00:00
Middelhavsgryte med lam

Fremgangsmåte
- Kutt bacon og lammekjøtt i store biter og brun de raskt i en gryte i 2-3 minutter. Ha kjøttet over i en ildfast form.
- Kutt grønnsakene og brun dem raskt i gryta og tilsett resten av ingrediensene. Kok opp.
- Hell alt i en ildfast form og dekk med aluminiumsfolie eller om du bruker en jerngryte til stekingen legg på lokk.
- Sett i ovn på 120 grader i 4 timer, eller 2 timer på 180 grader.
- Serveres med brød.
Mange andre deilige retter med lam
Drikke som passer til denne oppskriften
-
92 POENG
-
91 POENG
-
90 POENG
-
LibanonVolum: 0.75 l Pris: 249.90 kr Bestillingsutvalget89 POENG
-
87 POENG
Forsiden akkurat nå