MEDLEMSBEDRIFTER I VBF

VBF har 24 medlemsbedrifter som representerer verdens ledende vin- og brennevinsprodusenter på det norske markedet. Medlemsbedrifter må være aktiv i bransjen og godkjennes av de andre medlemmene i foreningen.
Redaksjonen
07 Mars 2001 - 10:57

Allied Domecq Norway AS
Aslakvn. 20
0753 OSLO
Tel.: + 47 22 06 56 10
Fax: + 47 22 06 56 11
Kontakt person:Eivind Schoyen

Amundsen AS
P.b.4556 Nydalen
0404 OSLO
Tel.: + 47 23 26 10 00
Fax: + 47 23 26 10 01
Kontakt person:Cathrine Amundsen Dahl
 
Barcardi-Martini Norge AS
P.b.221 Økern
0510 OSLO
Tel.: + 47 22 88 79 50
Fax: + 47 22 88 79 51
Kontakt person:Trond Karlsen
 
Best Buys International AS
P.b.342 Skøyen
0213 OSLO
Tel.: + 47 21 50 18 80
Fax: + 47 21 50 18 81
Kontakt person:Geir Sviland

Brand Partners AS
P.b.342 Skøyen
0213 OSLO
Tel.:+ 47  21 50 80 40
Fax:+ 47  21 50 18 01
Kontakt person:Erik Amundsen

Diageo Norge AS
P.b.377 Skøyen
0212 OSLO
Tel.:+ 47  22 51 59 00
Fax:+ 47 22 51 59 01
Kontakt person:Jörgen Andersson

Einar A. Engelstad AS
Aslakvn. 20
0753 OSLO
Tel.: + 47 22 06 56 00
Fax: + 47 22 02 56 01
Kontakt person:Britt Engelstad
 
Eurowine AS
P.b.5051 Majorstua
0301 OSLO
Tel.:+ 47 22 85 09 09
Fax: + 47 22 85 09 00
Kontakt person:Petter Wulff
 
Hans A. Flaaten Vins AS
Nerhavna 28
1349 Rykkinn
Tel: 67 13 55 60
Fax: 67 13 36 08
Kontakt person: Nils H. Flaaten

Gaia Wine & Spirits AS
P.b.4787 Sofienberg
0506 Oslo
Tel: 23 29 29 83
Fax: 23 29 29 81
Kontakt person: Lars Geir J. Helliesen

Haugen-Gruppen AS
P.b.14
1541 VESTBY
Tel.: + 47 64 98 60 00
Fax: + 47 64 98 60 01
Kontakt person:Birgir Gudjonsson
E-post:FIXME: Link format not implemented: <link>birgir.gudjonsson@haugen-gruppen.no

Maxxium Norge AS
P.b.4531 Nydalen
0404 OSLO
Tel.: + 47 22 02 64 00
Fax: + 47 22 95 29 59
Kontakt person:Johnny Gadderud
 
Modern Wines AS
Dronningensgt. 8A
0152 Oslo
Tel.: + 47 24 14 99 00
Fax: + 47 24 14 99 01
Kontakt person:Pål Atle Skjervengen

Moestue Grape Selections AS
P.b.6500 Rodeløkka
0501 OSLO
Tel.: + 47 22 15 93 50
Fax: + 47 22 15 93 52
Kontakt person:Christopher Moestue

Nordic Beverage Company
Kristian August gt. 19
0164 Oslo
Telefon: 23 35 48 00
Fax: 23 35 48 05
Kontaktperson: Inge Hilland

Hjemmeside: http://www.nbeverage.com 

Norex International AS
Hegdehaugsveien 31
0352 OSLO
Tel.: + 47 23 19 68 50
Fax:+ 47  22 46 83 30
Kontakt person:Roar Tofte
 
Norsk Vinsalg AS
Rådhusgaten 25
P.b.1426 Vika
N - 0115 Oslo
Telefon: + 47 22 41 40 97
Fax: + 47 22 41 40 99
Kontakt person:Odd Godager
 
Palmer & Co AS
P.b.5120 Majorstua
0302 OSLO
Tel.: + 47 23 33 38 70
Fax: + 47 23 33 38 71
Kontakt person:Ida Palmer
 
Robert Prizelius AS
P.b.5051 Majorstua
0301 OSLO
Tel.: + 47 23 19 86 70
Fax: + 47 23 19 86 75
Kontakt person:Morten Klebo Espe

Stenberg & Blom AS
P.b.10 Manglerud
0612 OSLO
Tel.: + 47 23 24 38 80
Fax: + 47 23 24 38 99
Kontakt person:Fredrik Blom
 
Strøm AS
P.b.342 Skøyen
0213 OSLO
Tel.: + 47 21 50 18 60
Fax:+ 47 21 50 18 61
Kontakt person:Geir Eikeland
 
Vinarius AS
P.b.257
1377 BILLINGSTAD
Tel.: + 47 66 77 60 10
Fax: + 47 66 77 60 09
Kontakt person:Jørn Abrahamsen

Vincompagniet AS
P.b.342 Skøyen
0213 OSLO
Tel.: + 47 22 12 81 00
Fax: + 47 22 12 81 01
Kontakt person:Kirsten Syvertsen

Winetailor AS
P.b.654
1411 KOLBOTN
Tel.:+ 47 66 81 71 30
Fax:+ 47  66 81 71 56
Kontakt person:Jacob Opedal

 

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik blir torsken festfin
Dagens rett
Torsk med tapenade og lune tomater

Slik blir torsken festfin

Følg denne oppskriften, så blir den så smaksrik som torsk kan bli.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Søndagsmiddagen krever litt innsats, men det blir rikelig belønnet
Dagens rett

Søndagsmiddagen krever litt innsats, men det blir rikelig belønnet

Langtidssteking av kjøtt over lav varme er perfekt for å sikre seg at kjøttet blir mørt og utrolig saftig, bare prøv denne delikate oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Prøv denne kombinasjonen for en leskende og samtidig fyldig drink med moderat alkohol
Ukens drink

Prøv denne kombinasjonen for en leskende og samtidig fyldig drink med moderat alkohol

Noen ganger trenger du bare tre ingredienser for en drink. Selvsagt må de være gode for at sluttresultatet skal bli godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

American Beauty: Sjokoladekaken ingen sier nei til
Ukens kake

American Beauty: Sjokoladekaken ingen sier nei til

Denne kaken er smaksmessig en skjønnhet. Og mektig god. Her er oppskriften.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik blir torsken festfin
Dagens rett
Torsk med tapenade og lune tomater

Slik blir torsken festfin

Følg denne oppskriften, så blir den så smaksrik som torsk kan bli.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Søndagsmiddagen krever litt innsats, men det blir rikelig belønnet
Dagens rett

Søndagsmiddagen krever litt innsats, men det blir rikelig belønnet

Langtidssteking av kjøtt over lav varme er perfekt for å sikre seg at kjøttet blir mørt og utrolig saftig, bare prøv denne delikate oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Forsiden akkurat nå - 4

Bocuse d'Or: Følg Håvard Werkland til pallen

27. januar skal Håvard Werkland (30) og det norske teamet kjempe om pallen i verdens vanskeligste og mest prestisjefylte kokkekonkurranse, Bocuse d’Or i Lyon. Se konkurransen live.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik piffer du opp fredagsbiffen
Dagens rett
Sesamfrøstekte skinkebiffer med couscous

Slik piffer du opp fredagsbiffen

Det litt nøytrale svinekjøttet gis her smaker som får oss til å drømme om markedene i Nord-Afrika.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Prøv denne kombinasjonen for en leskende og samtidig fyldig drink med moderat alkohol
Ukens drink

Prøv denne kombinasjonen for en leskende og samtidig fyldig drink med moderat alkohol

Noen ganger trenger du bare tre ingredienser for en drink. Selvsagt må de være gode for at sluttresultatet skal bli godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her