Kokkeskole med et vell av temaer
Du får bli med på utbeining av fjærkre, vi fileterer fisk, trakterer skalldyr som rå-reke, blåskjell og kamskjell under kursets gang.
Videre skal vi lage våre egne pølser, lærer om steking av kjøtt, og kvalitetskjennetegn på kjøtt generelt.
Vi skal også bake ulike typer brød og andre bakver, samt tar for oss herlige desserter som kan lages uten spesialutstyr og forberedes i god tid.
Du får også gode tips og råd for å forberede selskap hjemme, planlegging og gjennomføring av disse. Ellers så blir det god tid til å diskutere og rådføre seg med våre kokker på ting man ellers lurer på.
Dette blir gøy...
Meld deg på via påmeldingslenken du finner nedenfor
Lær av Norges beste kokker
Kursavgiften dekker følgende:
• (klikk)
Kurset er nå fullt, men ved å klikke på lenken over kan du sette deg på en uforpliktende venteliste.
Dersom vi får ledige plasser tar vi kontakt med de på ventelisten pr telefon.
• Dette kurset holdes også i april 2013
NB! Alle slutttider er ca-tider da det kan hende at man går over den oppsatte tiden for kurset, men man søker å avslutte kurset innen gitt tidsramme.
• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="program">Se hele programmet her (klikk).
OBS: Kun 24 plasser.
Påmeldingen er bindende.
Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
Avbestillingsfrist: 09.12.12 kl. 23:59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no
Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
Spørsmål? Send en mail.
Kulinarisk høyborg
Kulinarisk Akademi (KA) er et nasjonalt kompetansesenter for mat og drikke. KA har som mål å være et kunnskapssentrum, læremestere, inspirasjonskilde og det opplagte møtestedet for alle i verdikjeden mat og drikke.
Det være seg Hotell- og restaurantbransjen, mat/drikkeimport og måltidsindustri, vinkelnere, produktutviklere, designere, hoteller, kantiner og småskalaprodusenter
KA er også til for de mange matelskere, hobbykokker og mennesker som ønsker å foredle sin lidenskap for mat og drikke.
• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Gå til påmeldingslenken her
Historiske omgivelser, tøft, rustikt og ultramoderne
I moderne lokaler som har beholdt sin rustikke sjarme med stor takhøyde og tegelstensvegger, tilbyr noen av landets ledende kapasiteter innen mat og drikke en unik opplevelse for alle som vet å sette pris de kulinariske gleder.
Sentralt beliggende i Maridalsveien 87 i Oslo disponerer KA 1000 kvadratmeter som er skreddersydd for arrangementer der mat og drikke spiller hovedrollen.
Her sørger et topp moderne kjøkken i kombinasjon med tradisjonsrike omgivelser for utsøkte møter mellom mat og mennesker.
• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Gå til påmeldingslenken her
Program for "Det meste om det beste - tredagers kokkeskole"
3., 8. og 9. januar 2013, Kulinarisk Akademi, Oslo
Programmet for de tre dagene vil blant annet inneholde følgende:
Torsdag 3. januar 2013 kl 15.00 - ca. 22.00
Vi ønsker velkommen og tar en gjennomgang av kursets innhold og gjennomføring.
Kveldens hovedtema er kraft, og du lærer om følgende krafter:
Vi viser deg også forskjellige teknikker på klaring av krafter, og lager typisk kokkemat til bespisning med tilhørende kokkedrikke.
Tirsdag 8. januar 2013 kl 15.00 - ca. 22.00
Det blir en innholdsrik dag med følgende høydepunkter:
Vi starter dagen med suppe og nybakt brød og underveis serverer vi bakverk og desserter. Som en smakfull avslutning på en lang dag nyter vi en 3-retters meny med tilhørende viner.
Onsdag 9. januar 2013 kl 13.00 - ca. 23.30
Avslutningsdagen blir en festdag med temaer som: