Gå ikke glipp av denne unike muligheten til å treffe eieren av ett av verdens mest berømte vinhus, Gwénäel Laroche fra Domaine Laroche i Chablis.
Denne fredagen holder hun et lite og eksklusivt matkurs ved Jacob's på Holtet for kun 12 personer, hvor vi lager en spesialkomponert femretters meny.
Til slutt setter vi oss til bords og nyter de herlige rettene sammen med elegante chabliser håndplukket av Gwenäel selv.
Bli med og vinn en tur til Chablis
Blant deltakerne på dette spesialkurset kommer vi også til å trekke en helt spesiell premie!
Du kan nemlig vinne et fantastisk besøk for to personer hos Domaine Laroche i Chablis med overnatting på husets eget Hôtel du Vieux Moulin og omvisning på huset.
• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="KA">Les mer om hva du får oppleve nedenfor
Kursavgiften dekker følgende:
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.
Du får servert disse vinene til middagen:
• Laroche Petit Chablis 2012 (30413)
Vi tar forbehold om enkelte endringer i de oppsatte vinene.
• (klikk)
• Se alle de gode kursene til Apéritif her
OBS: Kun 12 plasser.
Påmeldingen er bindende.
Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
Avbestillingsfrist: 08.10.12 kl. 23:59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no
Mat til Chablis med Gwénäel Laroche
Ekteparet Gwénaël og Michel Laroche er verdenskjent for sine Chablis-viner.
Gwénaël tar aktivt del i driften og ikke minst er hun en fremragende selvlært kokk, som liker å eksperimentere med ulike retter. Gwénaël tar med seg inspirasjon fra kjøkken i det store utland, finner sin egen vri og setter dem i kombinasjon med Laroches viner.
Det kan sies uten overdrivelse at Chablis har eksepsjonelt gode forhold for vinproduksjon. Jordsmonnet består av kimmeridge kalk og en passelig dose leire som sikrer nok vann til plantene og samtidig bringer frem mineralkarakter i vinene.
Jordsmonnet inneholder dessuten østersfossiler, noe som gjør at vinene som produseres i området kan akkompagnere blant annet retter av fisk og skalldyr med stor suksess, og ikke minst østers.
Bli med å komponere mat til vin! På kurset som holdes på Jacob’s, vil Gwénäel lage 5 retter med sesongens skalldyr og sjømat, alle tilpasset ulike chabliser.
• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Gå til påmeldingslenken her
Kvalitet siden 1850 og revolusjonær
Han jobber i takt med naturen, oppmuntrer lav avkastning og naturlig økologi til å produsere moden frukt som er karakteristisk for vingården.
• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Gå til påmeldingslenken her