Månedens leverandør - mars 2002

Norex International AS har siden den spede begynnelse i 1979 utviklet seg til å bli et moderne salgs- og markedsføringsselskap med 13 ansatte, som i dag representerer store og tunge merkevarer innen vin og brennevin.
Redaksjonen
09 Mars 2002 - 01:00

Historien om Norex International AS begynte i 1978. Selskapet ble startet for å eksportere norske mat- og drikkevarer til skipshandlere rundt om i verden. Men dette ble ingen suksess. Norex International AS kontaktet i 1979 Vin & Sprit AB for å få rettighetene for salg og markedsføring av ABSOLUT Vodka. Avtalen ble gjort og arbeidet med å introdusere produktet i Europa begynte. I mai 1983 ble ABSOLUT Vodka listeført på A/S Vinmonopolet, en måned før listeføringen på Systembolaget i Sverige.

Vin og Brennevin
Frem til 1999 var Norex International AS hovedsaklig en brennevinsleverandør for verdenskjente merkevarer som Glenfiddich Malt, Grant''s finest (skotsk whisky), Hennessy Cognac og Disaronno Originale Amaretto. Siden den tid har vi gradvis begynt et samarbeid med flere vinprodusenter fra Frankrinke, Spania, Italia, Sør-Afrika, Chile, Ungarn og Tyskland. Blant de mest kjente vinprodusentene/merkene i vår portefølje kan nevnes;

Baron Philip de Rothschild, Chablis Laroche, Nicolas Feuillatte Champagne, Bodegas Lan, Vina Cono Sur (Isla Negra Merlot), Prüm, Paul Zinck, St. Ursula (Dunavar Chardonnay).

Norex International AS kan i dag tilby et bredt utvalg av viner; fra rimelige ungarske Bag-in-Box produkter, til svært eksklusive franske slottsviner. Med den økende interessen for vin her til lands, ser vi allikevel behovet for å utvide vår vinportefølje ytterligere, for å kunne tilfredsstille kundenes behov i enda større grad. Vi planlegger derfor å inngå samarbeid med flere vinprodusenter i løpet av de nærmeste årene.

Distribusjon
For å sikre at våre produkter ankommer kundene i rett tid og i henhold til bestilling, har vi siden 2001 samarbeidet med Vectura AS. Vectura AS er vår logistikk-partner, men våre produkter distribueres også av flere regionale grossister.

Vi som jobber i Norex International AS...
synes det er gøy! Vi liker arbeidsplassen vår, og trives med en jobb som bidrar til at Ola Normann får større valgmuligheter når han skal nyte alkoholholdige drikker!

Etter en nokså sped start i 1978, har altså Norex International bygget seg opp til å bli en av de store aktørene på det norske vin- og brennevinsmarkedet. Vi teller i dag 13 medarbeidere, og holder til i Oslo sentrum. Bakgrunnen til oss som jobber her er svært variert, og sammen har vi det som skal til for å lykkes i vår målsetting som er å være den beste samarbeidspartneren både for våre prinspaler og våre kunder.

Kontakt oss gjerne!

Norex International
Roar Tofte - roar@norexint.no
Daglig leder

Henny Eliassen - henny@norexint.no
Adm. sekretær

Lars Sagen - lars@norexint.no
Salgsdirektør

Arnt Winje - arnt@norexint.no
Key Account

Tore Sandsmark - ts@norexint.no
Key Account

Petter Økland - petter@norexint.no
Key Account

Mette Dahl - mette@norexint.no
Regnskap

Fiona Strømstad - fiona@norexint.no
Markedssjef

Eli Rudshagen - eli@norexint.no
Brand Manager

Hege Christensen - hege@norexint.no
Brand Manager Assistant

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Siste innspurt før nyttårsfeiringen – gå for en av disse champagnene
+
Godbiter i pollisten

Siste innspurt før nyttårsfeiringen – gå for en av disse champagnene

Dette er de beste champagnekjøpene i basis – fire helt forskjellige champagner som alle byr på solid valuta for (omtrent) det samme pengebeløpet

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol
+
Ukens vin

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol

Denne 6 år gamle rieslingen kommer til å gjøre suksess til alle juleukas måltider.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering
Dagens rett

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering

Her får du en deilig ribbe med alternative, men like fullt spennende smaker - prøv den du også.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til
Guide
Oppskrifter med pinnekjøtt

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til

Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til  utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Siste innspurt før nyttårsfeiringen – gå for en av disse champagnene
+
Godbiter i pollisten

Siste innspurt før nyttårsfeiringen – gå for en av disse champagnene

Dette er de beste champagnekjøpene i basis – fire helt forskjellige champagner som alle byr på solid valuta for (omtrent) det samme pengebeløpet

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol
+
Ukens vin

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol

Denne 6 år gamle rieslingen kommer til å gjøre suksess til alle juleukas måltider.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Guide
Julemat

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen

Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet
+
Tester
Alkoholfritt

Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet

Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gi pinnekjøttet en omgang på thaivis
Dagens rett
Honningglasert pinnekjøtt på thaivis

Gi pinnekjøttet en omgang på thaivis

Har du fortsatt pinnekjøtt som ikke er spist, har du kanskje lyst å prøve en helt annen vri. Prøv denne oppskriften. da vel.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering
Dagens rett

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering

Her får du en deilig ribbe med alternative, men like fullt spennende smaker - prøv den du også.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her