Matkurs og vinkurs

Vinsmaking i Oslo 18. november

Smak 8 flotte lagringsviner og lær av ekspertene
Foto: (Istock - igorr1)

Smak 8 flotte lagringsviner og lær av ekspertene

Hvordan skal du komme i gang med din helt egen vinkjeller eller utvikle den du allerede har? Den 18. november kan du få ekspert hjelp – og smake 8 flotte lagringsviner!
11 November 2024 - 08:25

Dette blir en vinsmaking for deg som ønsker å starte med vinlagring, allerede er i gang, eller bare vil lære mer om hvordan vin utvikler seg over tid. Hvis du bare ønsker å smake på 8 gode viner, er dette også et arrangement for deg.

Thomas Ingebrigtsen og Master of Wine Sebastian Bredal står klare for å gi deg råd til hvordan du kan komme i gang eller videreutvikle vinkjelleren din. Hva er det som gjør vin lagringsdyktig og hvilke viner egner seg for lagring? Få svaret den 18. november. Du vil få konkrete tips på smarte kjøp og lure strategier. De 8 vinene som blir servert, er nøye utvalgt av Thomas og Sebastian.

Thomas Ingebrigtsen har bakgrunn fra kommunikasjon og merkevarebygging, men lot hjertet vinne over fornuften da han i 2022 begynte i Symposium Wines for å kunne jobbe med vin på heltid. Thomas er student på WSET diploma og har holdt egen vinkjeller siden 2008. Han sier selv han stort sett har gjort alle tabber det er mulig å gjøre i kjelleren – men lært av dem.

Thomas Ingebrigtsen Foto: Symposium Wines

Nå vil han dele sine erfaringer og sammen med Sebastian Bredal MW sette lys på hvordan du raskt og effektivt kan bygge opp din egen vinkjeller innenfor ditt eget budsjett. Sebastian Bredal er portfolio director hos Symposium Wines, et vinimportselskap han selv startet i 2009. Han er en av rundt 400 i verden som kan titulere seg som Master of Wine; den vinutdannelsen i verden med høyest anseelse. 

Master of Wine, Sebastian Bredal Foto: Symposium Wines

Det er trygt å si at dette er to karer som besitter en enorm mengde med kunnskap og det helt åpent for å stille spørsmål underveis. Etter kurset vil du ha mer kunnskap om hvordan du kan investere i en vinkjeller som gir deg glede i mange år fremover.

Lagringsvin.png [36.72 KB]
Endringer kan forekomme

Ta med deg kollegaer, venner eller familie og bli med på en spennende kveld med mye godt i glasset.

OBS: Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Vart opp med en kraftpakke av en oksehalesuppe denne helgen
Dagens rett
Oksehalesuppe

Vart opp med en kraftpakke av en oksehalesuppe denne helgen

Denne klassiske suppen lager seg selv mens du nyter helgefreden, er på skitur eller gjør unna de siste innkjøpene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Fylt fiskefilet skaper stor matglede og særlig med dette tilbehøret
Dagens rett

Fylt fiskefilet skaper stor matglede og særlig med dette tilbehøret

Hvilken fiskefilet du velger, er hipp som happ, bare den er hvit og villfanget.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Denne cubanske klassikeren smaker perfekt nå
Ukens drink
El Presidente

Denne cubanske klassikeren smaker perfekt nå

Når sesongen for mojito og andre leskende drinker er langt unna, trengs mer smak i romdrinken.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Med denne oppskriften bruker du opp overmodne bananer samtidig som det blir kake til mange
Ukens kake
Banan- og pekankake

Med denne oppskriften bruker du opp overmodne bananer samtidig som det blir kake til mange

Langpanner er perfekt om det er mange som skal smake, og her får du en vri som dessuten er veldig holdbar.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Vart opp med en kraftpakke av en oksehalesuppe denne helgen
Dagens rett
Oksehalesuppe

Vart opp med en kraftpakke av en oksehalesuppe denne helgen

Denne klassiske suppen lager seg selv mens du nyter helgefreden, er på skitur eller gjør unna de siste innkjøpene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Fylt fiskefilet skaper stor matglede og særlig med dette tilbehøret
Dagens rett

Fylt fiskefilet skaper stor matglede og særlig med dette tilbehøret

Hvilken fiskefilet du velger, er hipp som happ, bare den er hvit og villfanget.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Herlig californisk pinot noir klar til å ta med til fjells
+
Godbiter i pollisten

Herlig californisk pinot noir klar til å ta med til fjells

Om du ikke skal på fjellet denne uka, gjør den også nytten til helgekosen, med og uten mat. Og få med sjelden amerikansk vinhistorie på kjøpet. For denne produsenten er ikke som andre.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

I basisutvalget finner du en perle til vinterferiens vinkos
+
Ukens vin

I basisutvalget finner du en perle til vinterferiens vinkos

Det er altså ikke bare den gode prisen som skaper glede. Dette er dessuten en vaskeekte fjellvin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Disse biffspydene skaper en knallstart på helgen
Dagens rett

Disse biffspydene skaper en knallstart på helgen

Nydelig mørt biffkjøtt med en asiatisk vri - slik skal fredagsmiddagen være.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Denne cubanske klassikeren smaker perfekt nå
Ukens drink
El Presidente

Denne cubanske klassikeren smaker perfekt nå

Når sesongen for mojito og andre leskende drinker er langt unna, trengs mer smak i romdrinken.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her