Denne måten å tilberede på passer seg dessuten selv - spesielt om du velger gryteløsningen. Om du går for ovnssteking, må du riktignok passe at den ikke koker tørr.
Dagens rett

Foto: (bit245)
Det er ingen grunn til å slutte å spise lammekjøtt selv om påsken er over
For det er en av det beste kjøttråvarene vi har - og som blir vellykket nærmest uansett hvilken tilberedning du velger.
05 April 2024 - 23:00
Lammegryte med grønnsaker

Fremgangsmåte
- Legg alt jevnt fordelt i en stor ildfast form.
- Pensle med olje, dryss på salt, pepper, spisskummen og timian og hell på vann.
- Dekk med alufolie.
- Sett formen i ovnen ved 180° ca. 1½ time eller til kjøttet er mørt og faller fra hverandre.
- Snu gjerne lett på kjøtt og grønnsaker under stekingen.
- Server rett fra fatet med sjyen som saus.
Tips: Du kan også tilberede retten i gryte. Det er enda enklere.
Mange andre deilige retter med lam
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
Forsiden akkurat nå