Mat

Her er oppskriften på lammegryten
Aase E. Jacobsen
20 November 2013 - 10:55
Lammesauté fra Navarra

Fremgangsmåte
- Skjær lammekjøttet i terninger på 2x2 cm.
- Varm opp oljen i en tykkbunnet panne og brun kjøttet i to omganger i noen minutter på sterk varme.
- Ha alt kjøttet tilbake i pannen og tilsett løken og hvitløken. Rør jevnt og trutt slik at løken ikke blir brent.
- Ha i paprika, pepper og vann. Bland godt, skru litt ned på varmen og la koke uten lokk til væsken er kokt inn.
- Tilsett sitronsaft, persille og salt. Skru ned varmen ytterligere og legg på lokk. La trekke i 15 minutter.
- Server med salat, godt brød, kokt ris eller hjemmelaget potetmos.
Flere oppskrifter på lammegryter finner du her
Mange andre deilige retter med lam
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
86 POENG
-
84 POENG
-
83 POENG
Forsiden akkurat nå