Matkurs og vinkurs

Onlinekurs

Lær om vin, øl og cocktails med Apéritifs onlinekurs

Lær om vin, øl og cocktails med Apéritifs onlinekurs

Nå kan du i ro og mak hjemme og når det passer deg, følge Apéritifs onlinekurs. Foreløpig kan du velge mellom tre forskjellige temaer - bobler, øl og drinker. Og dette er bare begynnelsen. Gled deg til mye ny lærdom i tiden fremover.
01 Januar 2021 - 18:00

Husk at du som abonnent på Apéritifs Mat og vinklubb får rabatt på dette arrangementet.

Se rabatten lenger ned på siden.

Etter nesten et år med begrenset kontakt til andre mennesker og til tider nærmest eremitt-tilværelse, ser vi alle behovet for å finne andre måter å dele opplevelser på. Mange har gått inn og ut av karantene så godt som kontinuerlig, og andre føler seg ikke trygge "i det fri", tross smittevernstiltak. Dessuten er det jo
uansett ikke noe som kan måle seg med komforten i eget hjem.

Du bestemmer tid og sted

For å gi alle en anledning til å delta på kursene våre, og uansett hvor i landet du måtte bo, har vi gleden å nå kunne tilby deg et ny møteplass - Apéritifs onlinekurs. Her vil vi jevnlig produsere en rekke ulike kurs som vil finne sted på nett, og som du selv kan velge når du vil være med på.

..du kan velge om du vil kjøpe inn produktene som smakes, eller om du kun vil være tilskuer og ta inn lærdommen.

Kursene vil dekke alt fra viner til cocktails, og du kan velge om du vil kjøpe inn produktene som smakes, eller om du kun vil være tilskuer og ta inn lærdommen. Kursene vil nemlig være minst like nyttige om du velger å ikke fysisk lage eller smake vinene, drinkene eller rettene der og da.

Alt du kan komme til å trenge av utstyr, råvarer og produkter, vil du finne listet opp under de individuelle kursene. Vi har kun valgt produkter av god kvalitet som er lett tilgjengelig enten på butikken eller i de fleste pol for at det skal være enklest mulig for deg å delta.

Slik deltar du

Alt du trenger å gjøre for å delta på et av videokursene våre, er å kjøpe billett som normalt til våre arrangementer. Du vil da få tilsendt en kvittering med lenke til kurset og en kode som du kan bruke akkurat når du måtte ønske innen 4  dager. Merk dog at denne koden er din personlige, og ikke kan sendes til andre. Kursene kan vises på alt av mobiltelefoner og nettbrett, eller på PC-en.

Så da er det bare å finne frem det du måtte trenge av utstyr og råvarer, og sette deg til rette foran skjermen. Du trenger ikke engang skifte kosebuksen eller kosekroken.

Bare hør her:

 


Og her er de lærerike kursene du bare må få med deg

Lær forskjellen på prosecco, cava og champagne

Lise2_edit.webp [56.70 KB]
Ingen festlig anledning er komplett uten en flaske bobler. Men skal du velge champagne, cava eller prosecco, og hva er egentlig forskjellen? Her kan du smake deg gjennom alle tre variantene, og bli skolert og lære noen fancy ord i samme slengen.

 

Smak og lær om fantastisk gode øl

Julie2_edit.webp [57.27 KB]
Hvis du mot formodning trenger en god grunn til å kjøpe inn fire deilige, tidløse øl, har du den her. Smak dem sammen med kursets foredragsholder mens du lærer det du trenger å vite om øl, og om de fire klassiske ølstilene tysk hveteøl, IPA, belgisk strong ale og porter.

 

Lær å lage de lekreste gindrinker

oystein5_edit.webp [59.78 KB]
Gin kan brukes til så mye mer enn gin & tonic. Av en flaske gin kan du lage både gin fizz og espresso martini  - og mye mer. I dette videokurset lærer du å lage 5 populære, klassiske drinker til perfeksjon.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Tre barolo-kupp i 2020-årgang venter på et pol nær deg
+
Godbiter i pollisten

Tre barolo-kupp i 2020-årgang venter på et pol nær deg

Samtlige er gode gamle kjenninger som i denne årgangen har fått ekstra mye sjarm.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Quintonil er Mexico bys beste restaurant og et fyrtårn for dette gastronomiske mekka
+

Quintonil er Mexico bys beste restaurant og et fyrtårn for dette gastronomiske mekka

Mexico by er en av verdens mest mangfoldige gastronomiske metropoler. I bunnen for byens restauranter ligger engasjementet for tradisjonell meksikansk mat. Noen med en stor porsjon kreativitet og nytenkning. Deriblant Quintonil og Sud777.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Visste du at Mexico har Amerikas eldste vingård?
+

Visste du at Mexico har Amerikas eldste vingård?

Med Amerikas aller eldste vingård er det klart at Mexico må heve stemmen i dagens vinmarked. De meksikanske vinmarkene vokser derfor, og et mangfold av druer fyller stadig flere vinglass med intense og særegne viner.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Ribberestene får nytt liv i en banh mi
Dagens rett

Ribberestene får nytt liv i en banh mi

I løpet av en halvtime har du tryllet dem om til en saftig, sprø og syrlig-skarp smaksopplevelse.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Tre barolo-kupp i 2020-årgang venter på et pol nær deg
+
Godbiter i pollisten

Tre barolo-kupp i 2020-årgang venter på et pol nær deg

Samtlige er gode gamle kjenninger som i denne årgangen har fått ekstra mye sjarm.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Quintonil er Mexico bys beste restaurant og et fyrtårn for dette gastronomiske mekka
+

Quintonil er Mexico bys beste restaurant og et fyrtårn for dette gastronomiske mekka

Mexico by er en av verdens mest mangfoldige gastronomiske metropoler. I bunnen for byens restauranter ligger engasjementet for tradisjonell meksikansk mat. Noen med en stor porsjon kreativitet og nytenkning. Deriblant Quintonil og Sud777.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Mattrender 2025: Nå kan du spise taco også på Michelinrestaurant
+

Mattrender 2025: Nå kan du spise taco også på Michelinrestaurant

Da snakker vi ikke om den norske fredagstacoen, men den autentiske meksikanske som fortsetter å være en sterk trend også i 2025.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

25 oppskrifter for en lettere, men definitivt ikke kjedelig meny
Guide
Oppskrifter januarmenyen

25 oppskrifter for en lettere, men definitivt ikke kjedelig meny

At vi har sagt farvel til julens utskeielser, behøver ikke bety en hverdag fattig på smak, bare lettere. Her er 25 oppskrifter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Mexico: Maten som overlevde europeerne fortsetter å sette preg
+

Mexico: Maten som overlevde europeerne fortsetter å sette preg

Førcolumbianske mattradisjoner er en av grunnpilarene i det meksikanske kjøkkenet. Samtidig er det en gastronomi som fortsatt lever i beste velgående i sin opprinnelige form.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Visste du at Mexico har Amerikas eldste vingård?
+

Visste du at Mexico har Amerikas eldste vingård?

Med Amerikas aller eldste vingård er det klart at Mexico må heve stemmen i dagens vinmarked. De meksikanske vinmarkene vokser derfor, og et mangfold av druer fyller stadig flere vinglass med intense og særegne viner.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her