Matkurs og vinkurs

Onlinekurs

Lær om vin, øl og cocktails med Apéritifs onlinekurs

Lær om vin, øl og cocktails med Apéritifs onlinekurs

Nå kan du i ro og mak hjemme og når det passer deg, følge Apéritifs onlinekurs. Foreløpig kan du velge mellom tre forskjellige temaer - bobler, øl og drinker. Og dette er bare begynnelsen. Gled deg til mye ny lærdom i tiden fremover.
01 Januar 2021 - 18:00

Husk at du som abonnent på Apéritifs Mat og vinklubb får rabatt på dette arrangementet.

Se rabatten lenger ned på siden.

Etter nesten et år med begrenset kontakt til andre mennesker og til tider nærmest eremitt-tilværelse, ser vi alle behovet for å finne andre måter å dele opplevelser på. Mange har gått inn og ut av karantene så godt som kontinuerlig, og andre føler seg ikke trygge "i det fri", tross smittevernstiltak. Dessuten er det jo
uansett ikke noe som kan måle seg med komforten i eget hjem.

Du bestemmer tid og sted

For å gi alle en anledning til å delta på kursene våre, og uansett hvor i landet du måtte bo, har vi gleden å nå kunne tilby deg et ny møteplass - Apéritifs onlinekurs. Her vil vi jevnlig produsere en rekke ulike kurs som vil finne sted på nett, og som du selv kan velge når du vil være med på.

..du kan velge om du vil kjøpe inn produktene som smakes, eller om du kun vil være tilskuer og ta inn lærdommen.

Kursene vil dekke alt fra viner til cocktails, og du kan velge om du vil kjøpe inn produktene som smakes, eller om du kun vil være tilskuer og ta inn lærdommen. Kursene vil nemlig være minst like nyttige om du velger å ikke fysisk lage eller smake vinene, drinkene eller rettene der og da.

Alt du kan komme til å trenge av utstyr, råvarer og produkter, vil du finne listet opp under de individuelle kursene. Vi har kun valgt produkter av god kvalitet som er lett tilgjengelig enten på butikken eller i de fleste pol for at det skal være enklest mulig for deg å delta.

Slik deltar du

Alt du trenger å gjøre for å delta på et av videokursene våre, er å kjøpe billett som normalt til våre arrangementer. Du vil da få tilsendt en kvittering med lenke til kurset og en kode som du kan bruke akkurat når du måtte ønske innen 4  dager. Merk dog at denne koden er din personlige, og ikke kan sendes til andre. Kursene kan vises på alt av mobiltelefoner og nettbrett, eller på PC-en.

Så da er det bare å finne frem det du måtte trenge av utstyr og råvarer, og sette deg til rette foran skjermen. Du trenger ikke engang skifte kosebuksen eller kosekroken.

Bare hør her:

 


Og her er de lærerike kursene du bare må få med deg

Lær forskjellen på prosecco, cava og champagne

Lise2_edit.webp [56.70 KB]
Ingen festlig anledning er komplett uten en flaske bobler. Men skal du velge champagne, cava eller prosecco, og hva er egentlig forskjellen? Her kan du smake deg gjennom alle tre variantene, og bli skolert og lære noen fancy ord i samme slengen.

 

Smak og lær om fantastisk gode øl

Julie2_edit.webp [57.27 KB]
Hvis du mot formodning trenger en god grunn til å kjøpe inn fire deilige, tidløse øl, har du den her. Smak dem sammen med kursets foredragsholder mens du lærer det du trenger å vite om øl, og om de fire klassiske ølstilene tysk hveteøl, IPA, belgisk strong ale og porter.

 

Lær å lage de lekreste gindrinker

oystein5_edit.webp [59.78 KB]
Gin kan brukes til så mye mer enn gin & tonic. Av en flaske gin kan du lage både gin fizz og espresso martini  - og mye mer. I dette videokurset lærer du å lage 5 populære, klassiske drinker til perfeksjon.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Bli kjent med en «ny» druesort fra Piemonte - og det til en veldig god pris
+
Ukens vin

Bli kjent med en «ny» druesort fra Piemonte - og det til en veldig god pris

Albarossa er en glemt krysning, som velfortjent har fått fornyet interesse. Godt nytt for alle som elsker barbera.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Denne håndfullen med pinot noirer imponerer stort, men det er mer enn dette blant de mer enn 1000 nyhetene
+
Tester

Denne håndfullen med pinot noirer imponerer stort, men det er mer enn dette blant de mer enn 1000 nyhetene

Marsnyhetene byr på en rekke legender og viner med legendepotensial fra mange vinområder og druesorter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Bruno Paillard: Ingen over ingen ved siden
+

Bruno Paillard: Ingen over ingen ved siden

Alice Paillard viderefører faren Brunos 40 år gamle filosofi som aldri har vært mer aktuell enn nå. Den kommer fullt til uttrykk gjennom deres NPU – nec plus ultra – den optimale champagne.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Når torsken kommer som skrei, må du prøve denne oppskriften
Dagens rett

Når torsken kommer som skrei, må du prøve denne oppskriften

En virkelig delikatesse er hva vi varter opp med som dagens rett - som blir ekstra godt med filet fra skreins kraftige ryggstykke.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Bli kjent med en «ny» druesort fra Piemonte - og det til en veldig god pris
+
Ukens vin

Bli kjent med en «ny» druesort fra Piemonte - og det til en veldig god pris

Albarossa er en glemt krysning, som velfortjent har fått fornyet interesse. Godt nytt for alle som elsker barbera.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Denne håndfullen med pinot noirer imponerer stort, men det er mer enn dette blant de mer enn 1000 nyhetene
+
Tester

Denne håndfullen med pinot noirer imponerer stort, men det er mer enn dette blant de mer enn 1000 nyhetene

Marsnyhetene byr på en rekke legender og viner med legendepotensial fra mange vinområder og druesorter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her finner du marsutgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du marsutgaven 2025 av Apéritif magasin

København byr på koreansk mattempel og drikken du får der, finnes også i Norge. Både El Salvador og Valpolicella besøkes, og naturvinens framtid diskuteres også.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Leser du Sjøfareren, er det dette du skal ha i glasset - vi snakker om viner som skriver verdenshistorie
+
Godbiter i pollisten

Leser du Sjøfareren, er det dette du skal ha i glasset - vi snakker om viner som skriver verdenshistorie

Boka som velfortjent har tatt Norge med storm, fortjener også noe unikt i glasset. Mer unikt enn dette skal du lete lenge etter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Vinosus 2025 - Vinmessen du ikke vil gå glipp av
Matkurs og vinkurs
Vinmesse i Oslo 10. mars

Vinosus 2025 - Vinmessen du ikke vil gå glipp av

Bli med på vinmessen hvor du kan smake flere hundre viner fra over 50 forskjellige produsenter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Bruno Paillard: Ingen over ingen ved siden
+

Bruno Paillard: Ingen over ingen ved siden

Alice Paillard viderefører faren Brunos 40 år gamle filosofi som aldri har vært mer aktuell enn nå. Den kommer fullt til uttrykk gjennom deres NPU – nec plus ultra – den optimale champagne.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her