Ved å bruke fiskehodet får du med den gode og intense kveitesmaken. Derfor trenger du veldig lite av den eksklusive råvaren som kveitefilet jo er. Sammen med høstens flotte rotgrønnsaker blir dette et festmåltid - for en forholdsvis liten penge.
Dagens rett
Foto: (Jasmina81)
Din beste fiskesuppe lager du med et kveitehode
Kveite er en eksklusiv råvare, så den må brukes etter hva budsjettet tåler. Masse smak til denne suppen får du ved å bruke fiskehodet som du får billig i fiskedisken.
27 Oktober 2023 - 23:00
Kveitesuppe
Fremgangsmåte
- Rens grønnsakene og skjær dem i strimler.
- Kok kveitehodet opp, skum godt og la det trekke ca 20 minutter.
- Ta hodet forsiktig opp og plukk løs fiskekjøttet.
- Skjær kveitefileten i biter og la disse trekke i fiskekrafta. Ta dem opp og sil krafta.
- Kok grønnsakene så vidt møre i fiskekrafta, ta de så opp.
- Visp inn fløte og rømme i krafta og smak godt til.
Se flere lekre fiskesupper her
Supper kan varieres i det uendelige. Se bare her
Drikke som passer til denne oppskriften
-
92 POENG
-
91 POENG
-
90 POENG
-
89 POENG
-
89 POENG
-
89 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
New ZealandVolum: 0.75 l Pris: 229.90 kr Bestillingsutvalget85 POENG
Forsiden akkurat nå