Her kan du sende inn din egen konkurranseoppskrift
Kveite i høstfarger
Kveite i høstfarger
Fremgangsmåte
Legg kveitestykkene i en smurt ildfast form og klem sitronsaft over dem.
Smør pestoen over kveiteskivene. Settes ovnen ca 180 grader i 15-20 minutter. Pynt med litt basilikum før servering.
Hurtigstek strimlet sjalottløk, så den er litt myk. Bland løken med tomatene.
Lag vinaigrette av bringebæreddik og olivenolje. Hell vinaigretten over tomatene og ha på litt maldonsalt og nykvernet pepper.
Varmes i ovnen ca 5 minutter sammen med kveiteskivene (tomatene må fortsatt være hele og faste). Før servering blandes friske bringebær og hakket frisk basilikum inn i tomatene.
Server gjerne fiskeretten med et par skiver sprøstekt spekeskinke eller bacon, men det er ikke absolutt nødvendig.
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
84 POENG