Det er ikke mer enn en snau uke siden påsken var over og allerede ser det ut til at vi kan nyte av deilige solfylte dager med fantastiske temperaturer.
Hvorfor ikke få en enda større sommerfølelse ved å lage denne herlige romdrinken denne helgen?
En av Oslos fremste barpersonligheter, Jesper Lind, fikk inspirasjon til denne drinken på en ferietur for en tid tilbake, og gjenskapte drinken vel hjemme i tigerstaden igjen.
I dag er drinken en av de store favorittene blant gjestene på Linds egen bar, Internasjonalen i Oslo.
Muskatsirup er enkelt å lage selv, ved å koke opp like deler sukker og vann og rive frisk muskatnøtt oppi.
Vi ønsker deg en riktig god helg!
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase
Nå kan du gratis få Ukens drink som e-post. Se lenger ned for mer info.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Bartender
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her
Ukens drink som e-post er en tjeneste fra aperitif.no, og selvfølgelig gratis. Hver fredag får du som abonnerer på Ukens drink en e-post med helgens lekreste drink - rett i e-postkassen din.