Kristensen til Aass

Tom Kristensen har flyttet på seg. Han har forlatt Stenberg & Blom og er nå på plass i Aass Bryggeri.
Redaksjonen
14 August 2007 - 17:48

Hans nye tittel er salgssjef horeca.
 
- Ja, det stemmer det. Man må røre litt på seg innimellom, sier Kristensen, som har vært i Stenberg & Blom siden 2000.
 
Andre produkter
Det er vel en litt annerledes type jobb innen samme bransje?
 
- Jo, det blir det. Det er klart det blir en liten forandring i forhold til produkter, men Aass opererer jo også som grossist på vin og brennevin. Så jeg vil jo få bruk for kompetansen min.
 
Hva konkret vil jobben i Aass gå ut på?
 
- Jeg skal lede salgsavdelingen på horeca-siden og skal ha ansvaret for det. Og teknisk avdeling, de som er ute og rigger opp tappeanlegg og har service på disse.
 
Er fra Drammen
Hva var det som fikk deg til å bytte fra Stenberg & Blom til Aass?
 
- Jeg er fra Drammen og bor i Drammen, så å slippe pendlingen - kombinert med at jeg syntes det var spennende med Aass - var årsaken. Det er helt klart mange utfordringer i Aass også. Så det er en kombinasjon der. Jeg syntes stillingen virket veldig spennende.
 
Begynte nylig
Nå har du jobbet der siden 1. august...
 
- Ja, nå vet jeg alt og kan alt etter halvannen uke, ler Kristensen.
 
- Det er klart det er mye informasjon. Det er en stor organisasjon i forhold til hva jeg er vant til å jobbe i, så det har sine utfordringer det også - på godt og vondt. Men foreløpig synes jeg det virker veldig bra, sier han.
 
Har du konkrete mål med den jobben du skal gjøre, eller er det en ren driftsjobb?
 
- Det er jo mye drift, men jeg vil gjerne at folk skal bli litt mer synlige i markedet enn det de kanskje har vært, sier Kristensen.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Det er en god grunn til at dette er en klassiker
Dagens rett
Ossobucco al Pomodoro - kalveskank med tomat

Det er en god grunn til at dette er en klassiker

Den fantastiske råvaren kalveskank kombinasjon med like fantastiske tomater er det som trengs - samt god tid. Den bruker du til å bake det herlige brødet til

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Er pristoppen omsider nådd for rød burgund med 2022-årgangen?
+
Tester

Er pristoppen omsider nådd for rød burgund med 2022-årgangen?

90 testede røde burgundere i 2022-årgang gir et godt om enn noe ujevnt bilde av denne årgangen som har priser som ikke har økt noe siden den enda mer ujevne 2021-årgangen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Med denne årgangen tar Burgund opp kampen med (mye) USA-chardonnay
+
Tester

Med denne årgangen tar Burgund opp kampen med (mye) USA-chardonnay

60 hvite burgundere i spesialutvalget og spesialbestilling i årgang 2022 som er en årgang for dem som liker rike og kjøttfulle sødmefylte chardonnay-viner.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Her får du mye burgundhistorie for pengene
+
Godbiter i pollisten

Her får du mye burgundhistorie for pengene

Vi snakker om druer fra en parsell som har vært med å forandre Burgunds vinhistorie.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Det er en god grunn til at dette er en klassiker
Dagens rett
Ossobucco al Pomodoro - kalveskank med tomat

Det er en god grunn til at dette er en klassiker

Den fantastiske råvaren kalveskank kombinasjon med like fantastiske tomater er det som trengs - samt god tid. Den bruker du til å bake det herlige brødet til

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Er pristoppen omsider nådd for rød burgund med 2022-årgangen?
+
Tester

Er pristoppen omsider nådd for rød burgund med 2022-årgangen?

90 testede røde burgundere i 2022-årgang gir et godt om enn noe ujevnt bilde av denne årgangen som har priser som ikke har økt noe siden den enda mer ujevne 2021-årgangen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når kveite ovnsbakes med sherry og grønnsaker, blir den supersaftig
Dagens rett

Når kveite ovnsbakes med sherry og grønnsaker, blir den supersaftig

Dette er en skikkelig vinner på middagsbordet - kveite kan du aldri bli lei, og i alle fall ikke i en slik spennende kombinasjon.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Slik mikser du drinkklassikeren Cubanacan
Ukens drink

Slik mikser du drinkklassikeren Cubanacan

Romdrinker forbindes med sommer og sol, men smaker kanskje enda bedre vinterstid. Som denne.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

6 superlekre viner fra Tyskland til nydelig 5-retters fra Klosteret
Matkurs og vinkurs
Winemakers Dinner 20. februar i Oslo

6 superlekre viner fra Tyskland til nydelig 5-retters fra Klosteret

Den 20. februar er det klart for nok en uforglemmelig aften på Klosteret. Nyt en 5-retters meny med 6 viner fra to av Tysklands beste vinprodusenter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med denne årgangen tar Burgund opp kampen med (mye) USA-chardonnay
+
Tester

Med denne årgangen tar Burgund opp kampen med (mye) USA-chardonnay

60 hvite burgundere i spesialutvalget og spesialbestilling i årgang 2022 som er en årgang for dem som liker rike og kjøttfulle sødmefylte chardonnay-viner.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her