Kristensen til Aass

Tom Kristensen har flyttet på seg. Han har forlatt Stenberg & Blom og er nå på plass i Aass Bryggeri.
Redaksjonen
14 August 2007 - 17:48

Hans nye tittel er salgssjef horeca.
 
- Ja, det stemmer det. Man må røre litt på seg innimellom, sier Kristensen, som har vært i Stenberg & Blom siden 2000.
 
Andre produkter
Det er vel en litt annerledes type jobb innen samme bransje?
 
- Jo, det blir det. Det er klart det blir en liten forandring i forhold til produkter, men Aass opererer jo også som grossist på vin og brennevin. Så jeg vil jo få bruk for kompetansen min.
 
Hva konkret vil jobben i Aass gå ut på?
 
- Jeg skal lede salgsavdelingen på horeca-siden og skal ha ansvaret for det. Og teknisk avdeling, de som er ute og rigger opp tappeanlegg og har service på disse.
 
Er fra Drammen
Hva var det som fikk deg til å bytte fra Stenberg & Blom til Aass?
 
- Jeg er fra Drammen og bor i Drammen, så å slippe pendlingen - kombinert med at jeg syntes det var spennende med Aass - var årsaken. Det er helt klart mange utfordringer i Aass også. Så det er en kombinasjon der. Jeg syntes stillingen virket veldig spennende.
 
Begynte nylig
Nå har du jobbet der siden 1. august...
 
- Ja, nå vet jeg alt og kan alt etter halvannen uke, ler Kristensen.
 
- Det er klart det er mye informasjon. Det er en stor organisasjon i forhold til hva jeg er vant til å jobbe i, så det har sine utfordringer det også - på godt og vondt. Men foreløpig synes jeg det virker veldig bra, sier han.
 
Har du konkrete mål med den jobben du skal gjøre, eller er det en ren driftsjobb?
 
- Det er jo mye drift, men jeg vil gjerne at folk skal bli litt mer synlige i markedet enn det de kanskje har vært, sier Kristensen.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Topp chablis til skrei på 161 pol
+
Godbiter i pollisten

Topp chablis til skrei på 161 pol

Denne strålende chablisen kan ikke vente til å slå følge med full skreipakke. Sikre deg flaskene nå.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Bli kjent med en «ny» druesort fra Piemonte - og det til en veldig god pris
+
Ukens vin

Bli kjent med en «ny» druesort fra Piemonte - og det til en veldig god pris

Albarossa er en glemt krysning, som velfortjent har fått fornyet interesse. Godt nytt for alle som elsker barbera.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Denne håndfullen med pinot noirer imponerer stort, men det er mer enn dette blant de mer enn 1000 nyhetene
+
Tester

Denne håndfullen med pinot noirer imponerer stort, men det er mer enn dette blant de mer enn 1000 nyhetene

Marsnyhetene byr på en rekke legender og viner med legendepotensial fra mange vinområder og druesorter.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå

Forsiden akkurat nå - 2

Topp chablis til skrei på 161 pol
+
Godbiter i pollisten

Topp chablis til skrei på 161 pol

Denne strålende chablisen kan ikke vente til å slå følge med full skreipakke. Sikre deg flaskene nå.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her finner du marsutgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du marsutgaven 2025 av Apéritif magasin

København byr på koreansk mattempel og drikken du får der, finnes også i Norge. Både El Salvador og Valpolicella besøkes, og naturvinens framtid diskuteres også.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Leser du Sjøfareren, er det dette du skal ha i glasset - vi snakker om viner som skriver verdenshistorie
+
Godbiter i pollisten

Leser du Sjøfareren, er det dette du skal ha i glasset - vi snakker om viner som skriver verdenshistorie

Boka som velfortjent har tatt Norge med storm, fortjener også noe unikt i glasset. Mer unikt enn dette skal du lete lenge etter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Det er knapt mulig å lage middagen raskere (og billigere)
Dagens rett

Det er knapt mulig å lage middagen raskere (og billigere)

Ferdige nudelpakker er en enkel og billig basis for raske middager.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Bli kjent med en «ny» druesort fra Piemonte - og det til en veldig god pris
+
Ukens vin

Bli kjent med en «ny» druesort fra Piemonte - og det til en veldig god pris

Albarossa er en glemt krysning, som velfortjent har fått fornyet interesse. Godt nytt for alle som elsker barbera.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her