Når du legger koteletter på en fargesterk seng av sesongens smakstette grønnsaker, er det ikke så mye mer som trengs. Ikke en gang saus.
Dagens rett
Foto: (matprat.no)
Denne kombinasjonen av koteletter og grønnsaker er genial
Koteletter blir festmat de får følge av sesongens herlige grønnsaker som her.
08 August 2024 - 23:00
Koteletter og grønnsaker i ovn
Fremgangsmåte
- Brun kotelettene på sterk varme i ca. 2 minutter på hver side.
- Legg kotelettene til side og dryss over salt og pepper.
- Skjær løk og squash i terninger, purre i ringer og gulrøtter i strimler.
- Ha litt olje i en stekepanne og fres grønnsakene til løken blir myk og blank.
- Legg grønnsakene over i en ildfast form og hell evt. hermetiske tomater over.
- Dryss på litt salt, pepper og oregano.
- Legg kotelettene oppå grønnsakene og stek på 200 °C i ca. 10 minutter.
- Kotelettene kan gjerne snus en gang i løpet av steketiden.
- Serveres med brød.
Mange lekre oppskrifter på koteletter finner du her
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
86 POENG
-
83 POENG
Forsiden akkurat nå