Nakkekoteletter er saftigere enn ryggkoteletter. Det kommer av at de har bedre fettmarmorering. Og enda saftigere blir de når de bakes i ovnen med masse gode grønnsaker. Da trenger du bare godt brød til.
Dagens rett
Svinekoteletter i gryte med kålrot og annet godt er en vri som fortjener å oppleves
Saftige koteletter står på menyen midtveis i uken. Masse deilige grønnsaker balanserer retten og gjør måltidet både velsmakende og sunt. Spander på deg den rimelige og gode røde vinnyheten fra listene nå i mars. Du finner den i de fleste av polets utsalg.
01 Mars 2024 - 00:00
Koteletter i form
Fremgangsmåte
- Del nakkekotelettene i to, strø på paprika, salt og pepper og brun dem raskt i panna.
- Vask, skrell og skjær poteter, gulrøtter, selleri og kålrot i staver, løken i båter og purren i ringer.
- Legg koteletter og grønnsaker lagvis i en leirgryte evt. ildfast form med lokk.
- Hell over kraften/buljongen.
- La retten steke på 175° C i ca. 1-1,5 time.
- Server rett fra formen eller legg opp på et serveringsfat med grønnsakene på en side og kotelettene på den andre.
- Server med godt brød.
Mange lekre oppskrifter på koteletter finner du her
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
Forsiden akkurat nå