Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Julespegris
Fremgangsmåte
- Skjær svoren på spegrislåret i ruter. Stek i en stor panne i steikeovnen ved 150 grader til svoren en sprø. Deretter ved 78-80 grader til en kjernetemperatur på 56 grader.
- Lag karamell ved å smelte sukkeret med en spiseskje vann til en lys karamell. Kok skrelte Williams-pærer i lys karamell ved lav temperatur til mør.
- Server med finsnittet rødkål som er surret i ribbefett, tilsatt eplemost, eddik, sukker samt tilsmakt med salt og pepper.
- Sausen er stekesjyen fra låret. Kokte ringerikspoteter hører med.
Tips:
Du kan godt bruke baconfett i stedet for ribbefett.
Her finner du de beste ribbeoppskriftene med tilbehør
Drikke som passer til denne oppskriften
-
91 POENG
-
90 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 303.00 kr Basisutvalget89 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
86 POENG