Hotell Fontenen selges

Etter 15 år som hotelldirektør vil Reza Maktabi overlate Hotell Fontenen i Fredrikstad til andre.
Redaksjonen
03 September 2007 - 17:00

- Jeg vil selge fordi ingen av mine nærmeste har lyst til å overta. Min sønn utdanner seg til læreryrket, mens de andre i familien vil sysle med helt andre ting enn å drive hotell, sier Maktabi til Demokraten.
 
Sterk økning
I begynnelsen av 1990-årene var Hotell City, Hotell Victoria og det nå nedlagte Britannia enerådende i byens hotellmarked. Siden har antallet overnattingsplasser i Fredrikstad økt betydelig.
 
Går godt
- Vi er ikke rammet av SAS Radisson eller av andre etableringer. Hotell Fontenen går meget godt. Det er et veldrevet hotell hvor filosofien er å satse på god kvalitet til lave priser, sier Maktabi om virksomheten som ble etablert i 1992 i ligningsvesenets tidligere lokaler.
 
Negativt resultat
Tall fra proff.no viser imidlertid at driftsresultatet i 2005 var på minus 1 931 000 kroner og årsresultatet minus 1 232 000.
 
Så langt har ikke Maktabi fått noen konkrete henvendelser om hotellet.
 
Annerledes
- Men så er kunngjøringen også helt fersk. En kan ikke forvente at et hotell blir solgt på dagen, sier libaneseren som slo seg ned i Fredrikstad på 1970-tallet.
 
Hotell Fontenen markedsfører seg som et litt annerledes hotell hvor det satses på et intimt preg og personlig service.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Champagnesesongen starter nå med mange lekre viner - det beste kjøpet er fra denne karen
+
Tester
Sniktitt på januarnyhetene

Champagnesesongen starter nå med mange lekre viner - det beste kjøpet er fra denne karen

De første 700 vinene blant januarnyhetene er testet, og det lover godt for den som ikke helt har klart å slippe champagneglasset.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Tre barolo-kupp i 2020-årgang venter på et pol nær deg
+
Godbiter i pollisten

Tre barolo-kupp i 2020-årgang venter på et pol nær deg

Samtlige er gode gamle kjenninger som i denne årgangen har fått ekstra mye sjarm.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Årets første søndag fortjener en varmende suppe som denne
Dagens rett

Årets første søndag fortjener en varmende suppe som denne

Du kan bruke rester av kjøtt - saltet eller røykt - det varmer godt for både kropp, sjel og lommebok.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik lager du en rimelig festmiddag til årets første helg
Dagens rett

Slik lager du en rimelig festmiddag til årets første helg

Torsk er en sikker vinner fra fiskedisk eller fryseboks. Når den får følge av en smaksrik "paella" basert på det du har i kjøleskapet, er seieren sikret.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Champagnesesongen starter nå med mange lekre viner - det beste kjøpet er fra denne karen
+
Tester
Sniktitt på januarnyhetene

Champagnesesongen starter nå med mange lekre viner - det beste kjøpet er fra denne karen

De første 700 vinene blant januarnyhetene er testet, og det lover godt for den som ikke helt har klart å slippe champagneglasset.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Tre barolo-kupp i 2020-årgang venter på et pol nær deg
+
Godbiter i pollisten

Tre barolo-kupp i 2020-årgang venter på et pol nær deg

Samtlige er gode gamle kjenninger som i denne årgangen har fått ekstra mye sjarm.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Slik velger du vin til taco
Mat og vin i kombinasjon
Vin til taco

Slik velger du vin til taco

Fredagstacoen har har nesten blitt hellig her i Norge, og mange koser seg kanskje med et glass vin på fredagskvelden. Hvilken vin velger vi da til taco?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Mattrender 2025: Nå kan du spise taco også på Michelinrestaurant
+

Mattrender 2025: Nå kan du spise taco også på Michelinrestaurant

Da snakker vi ikke om den norske fredagstacoen, men den autentiske meksikanske som fortsetter å være en sterk trend også i 2025.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

I dag er det barna som bestemmer middagen
Dagens rett
Enkel pølserett med bacon og ost

I dag er det barna som bestemmer middagen

Pølser er raskt å lage - her har klassikeren med potetmos fått en vri.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Årets første søndag fortjener en varmende suppe som denne
Dagens rett

Årets første søndag fortjener en varmende suppe som denne

Du kan bruke rester av kjøtt - saltet eller røykt - det varmer godt for både kropp, sjel og lommebok.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her