I 2025 byr vi på 6 utgaver av magasinet Apéritif fylt med lesestoff fra hele verden. Som abonnent på Apéritifs nyhetsbrev for bransjen er det digitale abonnementet inkludert.
Koreansk mattempel med dansk vri
To stjerner i en sveip og det 10 uker etter åpning, er noe som er de færreste forunt, men så er da også Kristian Baumanns Koan en restaurant ulik alle andre.
Slik skal sool bli like selvfølgelig som sake eller øl
Sool er koreansk risvin og altså ikke sake. Emilie Yung som står bak Yununga Brewery i København bruker de beste koreanske tradisjonene når hun brygger sin sool, og er nå klar for å eksperimentere mer.
Selvlært, introvert og stille
Dette til tross er Nicolai Norregaard blitt en kokkestjerne med totalt 3 Michelinstjerner for sine restauranter Kadeau på Bornholm og i København.
Ny romdestinasjon på gamle røtter
Aldri hørt om rom fra El Salvador? Ikke så rart, for den er av ganske så ny opprinnelse, men godt plantet i en eldgammel sivilisasjon.
Ny generasjon og visjon bringer endring
Valpolicella er en av Italias mest kjente vinregioner, primært for sin kraftfulle amarone og ripasso. Men regionen står nå foran en tid med endringer i regi av en ny generasjon vinmakere med nye ideer og ambisjoner.
Skyttergravene fylles igjen
Geisenheim-professor Monika Christmann får det som hun forutså, nemlig at naturvinelskerne og -haterne møtes på broen over den tidligere avgrunnen dem imellom.
Her kan du lese hele utgaven av magasinet
NB Issuu har nye regler for innhold som kan "støte" (i vårt tilfelle alkohol), derfor blir du bedt om å registrere deg, det holder at du gjør dette en gang (når du lagrer innloggingen)
Her kan du lese tidligere utgaver av magasinet
Neste nummer av Apéritif kommer 4. mars 2025