Matkurs og vinkurs

Ølkurs 6. juni i Oslo

Disse karene lager øl som får folk til å gå mann av huse

Disse karene lager øl som får folk til å gå mann av huse

Er du skikkelig hekta på håndverksøl eller vil lære mer, må du få med deg denne smakingen.
02 Juli 2016 - 00:11

Denne kvelden får vi besøk av amerikaner og bryggemester Sean Mclin fra Edge Brewing i Barcelona. Her er det snakk om amerikanskinspirert håndverksøl av beste sort fra det trendy Poublenou-distriktet i Barcelona.

Sean har med seg hele 12 forskjellige øl fra det lille, relativt nye håndverksbryggeriet som allerede har skapt seg et sterkt navn internasjonalt for det de produserer.

Edge Brewing ble etablert i Barcelona i 2013 av to amerikanere som var ivrige på å bli med på håndverksøl-revolusjonen i Europa. Med solid erfaring fra mange år i industrien "over dammen" satt de i gang med å brygge det de selv kaller innovative håndverksøl som presser grensene for seg selv og sine konsumenter.

Head Brewer Sean McLin.

Et av de beste nye håndverksbryggeriene i verden

I løpet av det første året i virksomhet ble Edge Brewing kåret til beste nye bryggeri i verden, beste bryggeri i Spania og fikk også et av sine øl listet som topp femti i verden.

Vi gleder oss, selvfølgelig, til å ta i mot Sean denne kvelden på Gamle Logen, høre mer om deres tanker rundt den europeiske øl-revolusjonen og håndverksbrygging og ikke minst smake alt det spennende Sean har med seg i sekken.

Gå ikke glipp av denne utrolige smakingen - ta med deg en kompis, kolleger, kjente og kjære på en smakfull, hyggelig og ikke minst interessant aften.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik ble Sassicaia verdens første supertoscaner
+

Slik ble Sassicaia verdens første supertoscaner

Og slik har den klart å beholde posisjonen siden første årgang som var 1968.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Takket være 2021-årgangen kan du drikke sågar Pauillac-ene mens de er unge
+
Tester
91 bordeauxer i 2021-årgang testet

Takket være 2021-årgangen kan du drikke sågar Pauillac-ene mens de er unge

2021-årgangen er årgangen for alle som savner 1980-tallet. De beste er derfor knakende gode.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Nå skal det bakes pepperkaker
Julemat
Oppskrifter pepperkaker

Nå skal det bakes pepperkaker

Ta med familien på et skikkelig pepperkakebakeverksted. De gode oppskriftene finner du her.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik ble Sassicaia verdens første supertoscaner
+

Slik ble Sassicaia verdens første supertoscaner

Og slik har den klart å beholde posisjonen siden første årgang som var 1968.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Takket være 2021-årgangen kan du drikke sågar Pauillac-ene mens de er unge
+
Tester
91 bordeauxer i 2021-årgang testet

Takket være 2021-årgangen kan du drikke sågar Pauillac-ene mens de er unge

2021-årgangen er årgangen for alle som savner 1980-tallet. De beste er derfor knakende gode.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her finner du novemberutgaven 2024 av Apéritif magasin
+

Her finner du novemberutgaven 2024 av Apéritif magasin

Bli med til Bar Amour i Oslo, Henriot i Champagne, Sassicaia i Bolgheri. Samt ikke minst Campania, Sicilia og Bangkok.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Francesco Marzola er Europas 7. beste

Etter å ha deltatt i Best Sommelier of Europe, Africa & Middle-East ble det en sjuende plass for Francesco Marzola.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Bli med å feire kjærligheten for italiensk mat og vin
Matkurs og vinkurs
Winemakersdinner 14. februar i Oslo

Bli med å feire kjærligheten for italiensk mat og vin

Den 14. februar feirer vi kjærligheten for mat og vin på Vinoteket. Ta med noen du er glad i, eller kom alene og bli kjent med andre mat- og vinentusiaster.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her