Det betyr altså mange intense smaker, men den delikate ishavsrøya klarer seg veldig fint i dette selskapet.
Dagens rett
Foto: (Godfisk.no)
Denne måten å tilberede ishavsrøye på er både lettvint og lekkert
Det er marinaden med chili og honning som pensles på etter at fisken er stekt, som skaper susen her. Tilbehøret er en frisk relish av rødløk, ananas og ingefær samt kokt ris.
30 Oktober 2023 - 23:00
Stekt eller grillet ishavsrøye med chilihonning
Fremgangsmåte
- Bland sammen ingrediensene til marinaden og varm dem opp til alt er godt blandet. Sett til side.
- Pensle ishavsrøyefiletene med sesamolje og dryss litt salt og pepper over.
- Stek dem raskt på varm stekepanne. Eller grill dem med skinnsiden ned.
- Pensle dem med marinaden rett før de er ferdig stekt. Marinaden må ikke utsettes for sterk varme da brennes den.
- Ingefærrelish:
Bland sammen ingrediensene og la relishen få trekke 30 minutter før servering.
Server fisken med en relish av rødløk og ingefær samt kokt ris.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 239.90 kr Bestillingsutvalget86 POENG
-
84 POENG
Forsiden akkurat nå