Dagens rett
Foto: (photoman)
Ta med deg smaken av Hellas hjem - eller gi deg selv en forsmak
En fristende greskinspirert panne med ekte gresk fetaost og sommerens norske grønnsaker gir en nær Hellas-ferie-opplevelse.
09 Juli 2024 - 23:00
Den beste og mest autentiske fetaosten er av sauemelk eller en blanding av melk fra sau og geit. Den smaker mer og bedre og er fetere. Sjekk det når du kjøper ingredienser til denne retten.
Eller prøv en av våre andre greskinspirerte oppskrifter
Greskinspirert spinat- og fetaostpanne
Fremgangsmåte
- Hakk løk og hvitløk og stek den i gresk extra virgin olivenolje i en gryte.
- Bland i tomatene.
- Tilsett krydder og la det hele koke under lokk i ca. 4-8 minutter.
- Tilsett så spinaten eller grønnkålen det siste minuttet av koketiden.
- Smuldre fetaost med en gaffel, og tilsett dette i gryta like før servering.
- Server retten med ferskt brød.
Eller prøv en av våre andre greskinspirerte oppskrifter
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG
Forsiden akkurat nå