Fylt kyllingfilet
Fremgangsmåte
Legg kyllingfiletene mellom to lag plast og bank dem ut til ca. 0,5 cm tykkelse. Det er lurt å la filetene ligge en halv time i romtemperatur, slik at kjøttet er temperert før det tilberedes.
Smør på et tynt lag med pesto, legg på soltørkede tomater fetaost, oregano og litt salt og pepper. Istedet for fetaost, smaker det også godt med parmesan, både som fyll og som ostedryss til slutt.
Rull sammen filetene og legg dem over i en smurt ildfast form. Dryss over litt salt, pepper og revet ost. Stek i ovn på 200 °C i ca. 20 minutter. Ta filetene ut og la dem hvile i noen minutter før de skjæres opp.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
86 POENG
Slik steker du rösti
Fremgangsmåte
Klem vannet godt ut med et kjøkkenpapir. Bland i salt og pepper.
Stek röstien i porsjonsstørrelser, et par spiseskjeer røre pr rösti, ca. 5 minutter på hver side.
Röstien kan også stekes som en hel kake i panna, snu den ved hjelp av et lokk.
Her er flere deilige retter med poteter
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
Enkel tomatsalat
Fremgangsmåte
Skjær tomatene i små biter, bland med løk og revne basilikumblader. Rør i sitronsaft, salt og pepper. La det stå og trekke mens kjøttet stekes.
Her finner du mange deilige salater
Lei av å lage den samme salaten? Her er 15 av våre beste oppskrifter
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig