Franske vinskap til Norge

Vin er et ømfindtlig produkt som krever riktig behandling - ikke minst riktig lagring - for å bevare og utvikle sin optimale kvalitet. Alt for ofte blir vin ødelagt av feilaktig og vilkårlig behandling, med temperatursvingninger og lyspåvirkning som noen
Redaksjonen
08 Mars 2002 - 02:00

Vinosafe-produktene omfatter vinskap for 125 - 1.000 flasker og modulbygde vinkjellere med kapasitet fra 400 til nærmere 4.000 flasker. Vinskapene kan leveres med en, to eller flere temperatursoner, og både vinkjellere og de aller fleste skapmodellene leveres med fullverdig air conditioning som garanterer både riktig luftfuktighet og en temperaturstabilitet på +/- 1° C innenfor en skala på 8° - 15°. Samtlige modeller holder temperaturen stabil i opptil 2-3 dager ved strømbrudd takket være gjennomført isolasjon.
 
Kapasiteten tilsier at Vinosafe-produktene vil være spesielt aktuelle for det profesjonelle markedet, men importøren regner også med at produktene vil være meget interessante for private vinsamlere som ønsker å sikre gode lagringsforhold.
 
- Vinosafe-produktene regnes som noe av det ypperste som leveres på sitt område, og har samtidig et design og en innbydende vinrød overflatefinish som gjør at skapene lett passer inn også i hjemmemiljøer. Man kan selv velge om man ønsker tett dør eller dør med glassinnfelling , hevder Frank Williksen i WIWICO.
 
Han kan by på et stort utvalg av forskjellige typer og størrelser av både vinskap og vinkjellere. Skap kan leveres med 1, 2, 3 eller 4 dører, og med en eller flere temperatursoner i samme skap. Samtlige modeller har løse hyller i tre, som festes uten bruk av lim, skruer eller spiker i et meget enkelt og fleksibelt innredningssystem. Skapene kan dessuten leveres i to alternative dybder for å øke kapasiteten ytterligere.
 
De modulbygde vinkjellerne benytter det samme fleksible hyllesystemet, og kan altså leveres med kapasitet fra 400 flasker og oppover til ca. 4.000. Vinosafe leverer også separate air conditioning-dører - ideelle for de som allerede har et rom som tilfredsstiller kravene til en god vinkjeller, og som bare trenger selve klimaaggregatet i tillegg. Samtlige produkter er utstyrt med sikkerhetslås, og den meget solide konstruksjonen sikrer lang levetid,- forteller Williksen.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
+

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi

Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Campanias hemmelige spekeskinke
+

Campanias hemmelige spekeskinke

I Pietraroja lages en spekeskinke etter samme oppskrift som for tre hundre år siden, og den er en kandidat til å representere Campania i den italienske gastronomiske eliten. Men enn så lenge er den en lokal hemmelighet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Den ekstra "søndagen" krever noe lettlaget, men ikke mindre smaksrikt
Dagens rett

Den ekstra "søndagen" krever noe lettlaget, men ikke mindre smaksrikt

Til denne retten kan du fint bruke rester av annen type kjøtt. For det er sausen som gjør susen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Server skreien med skikkelige påskearomaer
Dagens rett
Skrei med spinat og appelsinsaus

Server skreien med skikkelige påskearomaer

Det er appelsinsmaken som sørger for det, men denne vrien fungerer også når det ikke er påske.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
+

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi

Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Campanias hemmelige spekeskinke
+

Campanias hemmelige spekeskinke

I Pietraroja lages en spekeskinke etter samme oppskrift som for tre hundre år siden, og den er en kandidat til å representere Campania i den italienske gastronomiske eliten. Men enn så lenge er den en lokal hemmelighet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Store flasker i basis til knallpris
+
Ukens vin

Store flasker i basis til knallpris

Disse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Herlige påskeviner – uansett værforhold - og veldig gode kjøp
+
Godbiter i pollisten

Herlige påskeviner – uansett værforhold - og veldig gode kjøp

Med disse to i feriebagasjen er du godt forberedt. De finnes dessuten på svært mange pol.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ute hele dagen? Dette kommer til å gå ned på høykant - raskt å lage er det også
Dagens rett

Ute hele dagen? Dette kommer til å gå ned på høykant - raskt å lage er det også

Reinskav er nær sagt alltid å finne i selv den minste butikkens frysedisk. Derfor er det en selvfølgelig ingrediens i påskemenyen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Den ekstra "søndagen" krever noe lettlaget, men ikke mindre smaksrikt
Dagens rett

Den ekstra "søndagen" krever noe lettlaget, men ikke mindre smaksrikt

Til denne retten kan du fint bruke rester av annen type kjøtt. For det er sausen som gjør susen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her