– Vi trenger ikke telle poeng, dette var en klar seier. Du leverte den retten med best smaksharmoni, og nå gleder jeg meg til å se deg under Bocuse d’Or i Lyon, sa Eivind Hellstrøm og overrakte Frank Bruarøy et reisegavekort for to til kokke-VM i januar.
LES OGSÅ: Lerøy sponser Norges Bocuse-håp
Med seg i juryen hadde Hellstrøm en enstemmig jury bestående av Ingrid Espelid Hovig, Trym E. Gundersen og Matias Spieler Bugge, skriver Handelsbladet FK.
Konkurransen ble avholdt under Matstreif på Rådhusplassen i Oslo.
– Jeg vant fordi jeg hadde flest elementer og mest avansert rett. Dessuten hadde råvarene mine lav kjernetemperatur, forklarer Bruarøy, som har en kompis som har jobbet på restauranten som er kåret til verdens beste, Noma i København og som har inspirert til god råvarebehandling.
– Nå gleder jeg meg til å ta samboeren min med til kokke-VM over nyttår, sier vinneren.
De andre finalistene var Kaja Selnes fra Orkanger, Rune Gjertsen fra Sotra/Ålgård og Jana Mayorova fra Fredrikstad.