Flotte bransjekurs våren -99

Har du lyst å lære mer om mat og drikke? Få nye idéer om matlaging, oppbevaring, anretning og kombinasjoner? Meld på til vårens bransjekurs på Gastronomisk institutt.
Redaksjonen
31 Oktober 1998 - 01:05

Gastronomisk Institutt arrangerer kurs i Stavanger og Oslo. Alle kursene i Stavanger avholdes på Institutts prøvekjøkken på Høgskolen i Stavanger, avd. Norsk Hotellhøgskole, Ullandhaug. Skal du på kurs i Oslo, møter du opp i våre lokaler i Økern Torgvei 30.
Stavanger
Fransk visitt
Kursholder: Phillipe Brun-Cacaud fra Hotel Restaurant Le Haut Allier
Tidspunkt: 8-9 februar i Stavanger
Pris kr 3 700
 
Ny mat med røtter i fortiden
Kursholdere: Landslagskokk Morten Schakenda og Kaj Osmo/Håvard Ravn Larsen, Gastronomisk Institutt,
Tidspunkt: 22-23 februar i Stavanger
Pris kr 3 300
 
Søtt til kaffen og annet passende drikke...
Kursholder: Lars Lian, Erichsens Konditori
Tidspunkt: 11-12 mars i Stavanger
Pris kr 3 500
 
Fisk og skalldyr
Kursholder: Landslagskokk Charles Tjessem, Gastronomisk Institutt
Tidspunkt 25-26 mars i Stavanger
Pris kr 3 300
 
Mat og vin i kombinasjon
Kursholdere: Torleif Høivik fra Cartellet og Landslagskokk Charles Tjessem Gastronomisk Institutt
Tidspunkt: 6-7 mai i Stavanger
Pris kr 3 700
 
Sous vide, trinn 2
Kursholder: Omar Viseth Gastronomisk Institutt
Tidspunkt: 25-26 mai i Stavanger
Pris kr 3 300
 
Oslo
Kinesisk nyttår
Kursholder: Yat Fai Cheng, daglig leder på restaurant Dinner, Oslo
Tidspunkt: 10-11 februar i Oslo
Pris kr 3 500
 
Ny mat med røtter i fortiden
Kursholdere: Landslagskokk Morten Schakenda og Kaj Osmo/Håvard Ravn Larsen, Gastronomisk Institutt
Tidspunkt: 25-26 februar i Oslo
Pris kr 3 300
 
Kantinekrydder
Kursholder: Omar Viset og Håvard
Ravn Larsen, Gastronomisk Institutt
Tidspunkt: 23-24 mars i Oslo
Pris kr 3 300
 
Det viktige tilbehøret
Kursholder: Landslagskokk Tom Victor Gausdal, kjøkkensjef Restaurant Lipp
Tidspunkt: 7 april i Oslo
Pris kr 1 900
 
Lærlingens oppmuntring
Kursholder: Håvard Ravn Larsen, Gastronomisk Institutt
Tidspunkt: 26-27-28 mai i Oslo
Pris kr 3 500
 
Sous vide, trinn 2
Kursholder: Omar Viseth
Gastronomisk Institutt
Tidspunkt: 8-9 juni i Oslo
Pris kr 3 300
 
Bagatelles gjestespill
Kursholdere: Ikke avklart
Sted: Oslo
 
Send skriftlig påmelding til:
Gastronomisk Institutt Stavanger
Postboks 2526, Ullandhaug, 4004 Stavanger.
Tlf. 51 83 37 85, faks 51 83 37 94,
epost gastro@gastronomi.no
Husk å oppgi følgende opplysninger
Kursets navn
Sted
Dato
Antall personer
Navn
Adresse
Postnr./-sted
Telefon dagtid
Send ingen penger nå.
Vi sender deg en giro som må være betalt senest to uker før kursstart. Det er et begrenset antall
plasser på kursene. Avbestillinger senere enn to uker før kursstart faktureres med 1/2 kursavgift.
Vi tar forbehold om endring av kursplanen. Ring oss gjerne dersom du har spørsmål.
Ingen kurs som passer?
Ta kontakt med oss om du ønsker eget kursopplegg, for eksempel for firma, foreninger o.l. Fortell
oss hva du trenger, så lager vi et opplegg tilpasset ditt behov.
Med vennlig hilsen
Gastronomisk Institutt
 
29.11.98
 

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Det mest interessante av taxfreenyheter denne påsken er i den høyere prisklasse
+
Tester

Det mest interessante av taxfreenyheter denne påsken er i den høyere prisklasse

Men en håndfull rimelige viner er det dessuten mulig å spare litt ved å kjøpe med seg fra flyplassen. Det viktigste er alltid at vinen holder god kvalitet i forhold til pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Spesialpol: At Tyskland hevder seg sterkt på rødvinsfronten, er herved dokumentert
+
Tester

Spesialpol: At Tyskland hevder seg sterkt på rødvinsfronten, er herved dokumentert

Det er særlig en produsent som stikker av med de høyeste poengsummene, men også andre følger i kjølvannet. Tysk vin er imidlertid først og fremst riesling, også der er det noen riktig gode viner å finne.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Skrei eller annen hvit fisk stekt på skinnet blir nydelig med fennikelpure og kanskje også rødvinsaus
Dagens rett

Skrei eller annen hvit fisk stekt på skinnet blir nydelig med fennikelpure og kanskje også rødvinsaus

Skreisesongen er på høyden, og selv om det ikke lenger er en rimelig råvare, er den fortsatt desto mer luksuriøs. Servert med smaksrikt følge med en pust av vår, blir det et riktig festmåltid.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Tango er en klassisk drink som danser i munnen
Ukens drink

Tango er en klassisk drink som danser i munnen

Det oser av lidenskap i dansen som denne drinken henter sitt navn fra - Tango. Men drinken er altså ikke argentinsk selv om noen hevder det.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Det mest interessante av taxfreenyheter denne påsken er i den høyere prisklasse
+
Tester

Det mest interessante av taxfreenyheter denne påsken er i den høyere prisklasse

Men en håndfull rimelige viner er det dessuten mulig å spare litt ved å kjøpe med seg fra flyplassen. Det viktigste er alltid at vinen holder god kvalitet i forhold til pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Spesialpol: At Tyskland hevder seg sterkt på rødvinsfronten, er herved dokumentert
+
Tester

Spesialpol: At Tyskland hevder seg sterkt på rødvinsfronten, er herved dokumentert

Det er særlig en produsent som stikker av med de høyeste poengsummene, men også andre følger i kjølvannet. Tysk vin er imidlertid først og fremst riesling, også der er det noen riktig gode viner å finne.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Sjekk ut denne prisgunstige pinot noiren neste gang du er på polet
+
Godbiter i pollisten

Sjekk ut denne prisgunstige pinot noiren neste gang du er på polet

For den har fast plass og er et virkelig godt kjøp i ny årgang.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Vinkupp: Forfriskende og fyldig økologisk hvitvin fra Rhône
+
Ukens vin

Vinkupp: Forfriskende og fyldig økologisk hvitvin fra Rhône

Den har en veldig gunstig pris, og kommer også i en rød utgave.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik lager du en enkel og rimelig fiskegryte med det lille ekstra
Dagens rett

Slik lager du en enkel og rimelig fiskegryte med det lille ekstra

Lettlagde og smakfulle måltider med liten kostnad, slik som denne oppskriften, er en velsignelse på travle dager.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Skrei eller annen hvit fisk stekt på skinnet blir nydelig med fennikelpure og kanskje også rødvinsaus
Dagens rett

Skrei eller annen hvit fisk stekt på skinnet blir nydelig med fennikelpure og kanskje også rødvinsaus

Skreisesongen er på høyden, og selv om det ikke lenger er en rimelig råvare, er den fortsatt desto mer luksuriøs. Servert med smaksrikt følge med en pust av vår, blir det et riktig festmåltid.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her