Kanskje er du så heldig at du har plukket ramsløk og laget olje eller pure selv. Hvis ikke er fersk ramsløk å få kjøpt akkurat nå. det er utrolig hvorr mye smak bare noen dråper gir på maten, så sørg for å ha den i kjøleskapet framover.
Dagens rett

Foto: (AlexPro9500)
Så raskt lager du et lite festmåltid med helnorsk smak
Saftig kylling, ramsløk, tykkmelk og pepperrot er både genialt sammen og lett å lage.
Aase E. Jacobsen
24 Mai 2024 - 23:00
Livèche-kylling med ramsløkolje og tykkmelk- og pepperrotdip

Fremgangsmåte
- Kyllingfileter fris for skinn og vend i solsikkeolje, salt og pepper.
- Grilles på begge sider i 2 minutter. Pensles med ramsløkpure og grilles i 1 minutt til.
- Skjær kyllingfileten i skiver.
- Bland sammen alt til dip og ha i porsjonsskåler.
- Server kylling med dip og brød samt en salat på siden.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 289.90 kr Basisutvalget87 POENG
Forsiden akkurat nå