Squirrel-terminalen opptar mindre enn 1/4 av plassen til en vanlig PC-monitor eller kassa-apparat. Den er spesielt utviklet for restaurantbransjen, er elegant og kan plasseres eller henges opp i ethvert miljø. Terminalen vant en designpris i 1991 og er til og med avbildet på et Canadisk frimerke. Squirrel er enklere å lære, enklere å bruke og mer "idiot-sikkert" enn andre restaurant-system eller kassaregister. Du har hele menyen på skjermen i klartekst og behøver ikke huske en eneste kode. Mindre tid ved kassa, mer tid til gjesten. skriver leverandøren i en pressemelding. Squirrel tvinger servitøren til å gi korrekt informasjon til kjøkkenet. Dette sparer tid og minsker feil-bestillinger. "Fast Bar"-funksjonen gjør det til det raskeste system på markedet. Det er ingen unnskyldning for å vente med bongingen lenger, skriver leverandøren i en pessemelding. Systemet er et komplett ledelses-verktøy og kan utbygges med "Touch-clock" stemplings-system, Food and Beverage, Lagerstyring/Innkjøp/Varemottak. Dagens versjon er utviklet gjennom de siste 10 år og er fremdeles kompatibelt med den første. Integrert kredittkortleser Squirrel-terminalen har innebygget kredittkortleser. Dette gjør autorisasjon og betaling raskere og sikrere, og du slipper egne kortterminaler. Du kan bestille pr. stol/gjest. Dette gjør at du enkelt kan gi gjestene den regning han eller hun måtte ønske: Samlet, hver for seg, eller i hvilken som helst kombinasjon. Squirrel kan koples opp mot systemer for betaling, hotell, tappekontroll, regnskap, lønn osv., og eksportere informasjon til standard PC programvare som Excel, Access etc. Norsk representant er Sulcus Hospitality Scandinavia AS
Enkel å lære - enkel å bruke
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Endelig er disse vinene på polet – og for noen priser
De er signert en levende legende, og er tilgjengelig til knallgode priser.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Det er fortsatt mange gode grunner til å dra til USA: Omakasen på DDOBAR er en av dem
Koreanske Jiho Kim foretrekker å beskrive sitt kjøkken som globalt. Som også er veldig representativt for smeltedigelen New York. På toppen av det hele bruker han betegnelsen omakase, men følger ingen sushi-regler, og bruker knapt ris.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Så heftig kan også skreimiddagen bli
Posjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Lag dette på søndag - og kanskje har du fortsatt rester etter julematen
Ertesuppe med kjøttrester er skikkelig kraftkost, men ikke mektigere enn at den er innafor i januar. Ikke minst er den svært lettlaget.
Les hele sakenEndelig er disse vinene på polet – og for noen priser
De er signert en levende legende, og er tilgjengelig til knallgode priser.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Det er fortsatt mange gode grunner til å dra til USA: Omakasen på DDOBAR er en av dem
Koreanske Jiho Kim foretrekker å beskrive sitt kjøkken som globalt. Som også er veldig representativt for smeltedigelen New York. På toppen av det hele bruker han betegnelsen omakase, men følger ingen sushi-regler, og bruker knapt ris.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier
Etterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Slik velger du vin til sushi
Sushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Denne vegetarretten kommer du til å lage flere ganger
Kombinasjonen av ovnsstekte neper og den klassiske auberginesausen fra Midtøsten, bedre kjent som baba ganoush, er sublim.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Så heftig kan også skreimiddagen bli
Posjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.
Les hele saken