Squirrel-terminalen opptar mindre enn 1/4 av plassen til en vanlig PC-monitor eller kassa-apparat. Den er spesielt utviklet for restaurantbransjen, er elegant og kan plasseres eller henges opp i ethvert miljø. Terminalen vant en designpris i 1991 og er til og med avbildet på et Canadisk frimerke. Squirrel er enklere å lære, enklere å bruke og mer "idiot-sikkert" enn andre restaurant-system eller kassaregister. Du har hele menyen på skjermen i klartekst og behøver ikke huske en eneste kode. Mindre tid ved kassa, mer tid til gjesten. skriver leverandøren i en pressemelding. Squirrel tvinger servitøren til å gi korrekt informasjon til kjøkkenet. Dette sparer tid og minsker feil-bestillinger. "Fast Bar"-funksjonen gjør det til det raskeste system på markedet. Det er ingen unnskyldning for å vente med bongingen lenger, skriver leverandøren i en pessemelding. Systemet er et komplett ledelses-verktøy og kan utbygges med "Touch-clock" stemplings-system, Food and Beverage, Lagerstyring/Innkjøp/Varemottak. Dagens versjon er utviklet gjennom de siste 10 år og er fremdeles kompatibelt med den første. Integrert kredittkortleser Squirrel-terminalen har innebygget kredittkortleser. Dette gjør autorisasjon og betaling raskere og sikrere, og du slipper egne kortterminaler. Du kan bestille pr. stol/gjest. Dette gjør at du enkelt kan gi gjestene den regning han eller hun måtte ønske: Samlet, hver for seg, eller i hvilken som helst kombinasjon. Squirrel kan koples opp mot systemer for betaling, hotell, tappekontroll, regnskap, lønn osv., og eksportere informasjon til standard PC programvare som Excel, Access etc. Norsk representant er Sulcus Hospitality Scandinavia AS
Enkel å lære - enkel å bruke
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering
Her får du en deilig ribbe med alternative, men like fullt spennende smaker - prøv den du også.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til
Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Denne parfaiten lager du enkelt av reinsdyrskav
Den passer perfekt så vel til julelunsjen som til forrett i hele juleferien. Så lag en stor porsjon.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Valgets kval: Gravet kveitecarpaccio eller stekt kveite
Begge deler er like godt, men smaker altså veldig forskjellig - og med ulike bruksområder.
Les hele sakenRibbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering
Her får du en deilig ribbe med alternative, men like fullt spennende smaker - prøv den du også.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til
Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet
Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Før vi kaster oss over julematen for godt, prøv denne asiatiske vrien til fredagskosen
Svinekjøtt med nøttesaus er både smakfull, krydret og lett å få til. Du blir ikke skuffet.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Denne parfaiten lager du enkelt av reinsdyrskav
Den passer perfekt så vel til julelunsjen som til forrett i hele juleferien. Så lag en stor porsjon.
Les hele saken