Eksklusiv champagnemiddag på Cornelius

Bli med oss ut i havgapet utenfor Bergen og opplev en utsøkt femretters meny med elegante champagner fra Laurent-Perrier.
Redaksjonen
13 April 2007 - 17:10

Ute i Kobbleia utenfor Bergen, nøærmere bestemt på vestsiden av Bjorøya, finner vi en perle av en sjømatsrestaurant - Cornelius. Fisk og skalldyr er garantert ferske der de ligger og venter på oss i kar og kummer, ferdige til å nytes med de fabelaktige champagnene vi får servert.
 
For å komme ut til restauranten med den unike beliggenheten blir du transportert med båt fra Bergen sentrum.
 
Bli med oss på en uforglemmelig aften med noen av verdens beste champagner!
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor.
 
Denne middagen arrangeres også i Oslo (klikk)
 
Laurent-Perrier
Champagnehuset Laurent-Perrier ligger plassert hvor et Champagnehus aller helst skal ligge - i nær tilknytning til de beste vinmarkene i regionen.
 
Laurent-Perrier er omgitt av de tre kjente kvalitetsområdene: Montagne de Reims, Vallée de la Marne og Côte de Blancs. Her har Laurent-Perrier holdt til siden huset ble etablert i 1812.
 
I dag er selskapet det største av de familieeide champagnehusene, og er det fjerde største champagnehuset i det hele. Huset ledes i dag av Bernard de Nonancourt, og hans to døtre, Stéphanie og Alexandra har bidratt sterkt til selskapet suksess over de siste årene.
 
Urokkelig kvalitet
I 1949 gjorde man et bevisst valg hos Laurent-Perrier om å satse tungt på konstant meget høy kvalitet på sine champagner. De har gjennom sin satsing likeledes vært med på å sette standarder for så vel rosé- som ultra brut-champagner - begge to skal selvfølgelig serveres denne kvelden.
 
Laurent-Perrier var videre det første store huset i Champagne som satte fokus på Chardonnay, også i sin tørre cuvée. I dag er deres produksjon ledet av den legendariske Michel Fauconnet som regnes for å være en av de aller beste vinmakerne i hele området.
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor.
 
Ren luksus
Laurent-Perrier forbindes ofte som et luksusmerke, ikke helt uten grunn.
 
Denne etiketten har de ikke bare fått på grunn av kvaliteten, men også på bakgrunn av det gjennomførte kvalitetspreget på hele presentasjonen, fra flaskene og helt frem til markedsføringen.
 
Det er spesielt Stéphanie og Alexandra de Nonancourt som har vært delaktige i utarbeidelsen av den senere tids profilering og bevisstgjøring av Laurent-Perrier.
 
 
Denne middagen arrangeres også i Oslo (klikk)
 
Fem champagner til utsøkt mat
Det er Arnaud Longuent, Export Area Manager for Laurent-Perrier, som vil presentere de fem utsøkte champagnene vi får servert denne kvelden til de lekre rettene som kokkene ved Cornelius har spesialkomponert for oss.
 
Foredraget vil bli holdt på engelsk.

Gå ikke glipp av dette enestående arrangementet i Bergen - ta med deg dine kjære, hils våren velkommen og meld deg på i dag.

Meny
 
Laurent-Perrier
Winemakers Dinner
-
Cornelius
26. april 2007
 
Apéritif
Østers og kråkebolle naturell
Laurent-Perrier Brut
**
Råmarinerte norske kamskjell
Laurent-Perrier Brut
**
Rabarbara- og østerssuppe
Laurent-Perrier Cuvée Ultra Brut
***
Terinne av Hardanger-ørret med sauce vierge
Laurent-Perrier Millésime 1997, Brut
****
Skatevinge med rosépeppersaus og friske blåskjell
Laurent-Perrier Grand Siècle
*****
Kokkens egen terte med friske frukter
Laurent-Perrier Rosé
*

Dette er champagnene vi får smake denne kvelden:
 

Det arrangeres en tilsvarende middag i OSLO den 25. april - les mer her (klikk)
 
Tid: 26. april 2007 kl. 18.15 - 24:00
Pris: kroner 1395,- inkl. mva
Sted: Cornelius, 5174 Mathopen.
 
Deltakerene får informasjon om oppmøtested i god tid før arrangementet.

Ring Apéritif på 930 69 873 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på seminaret, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, forbeholder vi oss retten til å etterfakturere seminaravgiften.
 
Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 70230545705, Apéritif AS, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 260407. Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen 21.04.07 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
Spørsmål?Ring 22 98 86 00 eller send en mail.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Supertoscaner som ikke får lov å hete det
+
Ukens vin

Supertoscaner som ikke får lov å hete det

Den kommer fra en hemmelig kilde, men at den er i et høyt kvalitetssjikt, forteller smaken alt om.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Slik ble Sassicaia verdens første supertoscaner
+

Slik ble Sassicaia verdens første supertoscaner

Og slik har den klart å beholde posisjonen siden første årgang som var 1968.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Takket være 2021-årgangen kan du drikke sågar Pauillac-ene mens de er unge
+
Tester
91 bordeauxer i 2021-årgang testet

Takket være 2021-årgangen kan du drikke sågar Pauillac-ene mens de er unge

2021-årgangen er årgangen for alle som savner 1980-tallet. De beste er derfor knakende gode.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Supertoscaner som ikke får lov å hete det
+
Ukens vin

Supertoscaner som ikke får lov å hete det

Den kommer fra en hemmelig kilde, men at den er i et høyt kvalitetssjikt, forteller smaken alt om.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Slik ble Sassicaia verdens første supertoscaner
+

Slik ble Sassicaia verdens første supertoscaner

Og slik har den klart å beholde posisjonen siden første årgang som var 1968.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her finner du novemberutgaven 2024 av Apéritif magasin
+

Her finner du novemberutgaven 2024 av Apéritif magasin

Bli med til Bar Amour i Oslo, Henriot i Champagne, Sassicaia i Bolgheri. Samt ikke minst Campania, Sicilia og Bangkok.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Francesco Marzola er Europas 7. beste

Etter å ha deltatt i Best Sommelier of Europe, Africa & Middle-East ble det en sjuende plass for Francesco Marzola.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Denne suppa både varmer og skaper farge på middagsbordet
Dagens rett

Denne suppa både varmer og skaper farge på middagsbordet

En varm og deilig suppe gjør godt i novembermørket.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Takket være 2021-årgangen kan du drikke sågar Pauillac-ene mens de er unge
+
Tester
91 bordeauxer i 2021-årgang testet

Takket være 2021-årgangen kan du drikke sågar Pauillac-ene mens de er unge

2021-årgangen er årgangen for alle som savner 1980-tallet. De beste er derfor knakende gode.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her