Etter å ha prøvd denne salaten til grillmaten, blir det ingen flere grillfester uten. Nemlig.
Den har dessuten den store fordelen av den blir bedre av å lages i god tid før den skal spises. I motsetning til annen salat er det aldri aktuelt å kaste det som blir igjen, for det tar du til frokost dagen etter.
Sørg for å ha en stor bolle med knuste og marinerte agurker når grillen fyres opp neste gang.
Den smaker aller best til spareribs eller annen fet grillmat, også saftige pølser.
Se våre oppskrifter på spareribs her
Denne salaten blir aller best med sylteagurker som er lettere å få tak i nå enn tidlig i sesongen. De er fastere enn vanlig slangeagurk og tåler marineringen bedre - de blir rett og slett ikke "vasne". Men norske tynne slangeagurker funker også veldig godt.
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig