Velkommen til Apéritifs store julemeny. Enten du skal steke ribbe, koke pinnekjøtt, torsk eller lutefisk, servere rakefisk eller kalkun og en deilig dessert, gir vi deg de beste rådene også om hva du skal drikke til.
Bak hver lenke skjuler det seg en mengde med både spennende og nyttig stoff. Trykker du på lutefisk får du
ikke opp bare én oppskrift , men
en rekke . I tillegg gode råd om hvordan den skal tilberedes og eksempelvis
"Slik lykkes du med lutefisken" . Apéritif gir deg også mange gode råd om
hva du kan drikke til , også de alkoholfrie alternativene som nå er blitt svært så gode
.
Ingen andre gir deg så mye godt om julemat og drikke!
Klikk på de røde lenkene nedenfor og du får vite alt om det enkelte tema for julens gleder:
Apéritifs videokjøkken
Lær på nettet hvordan julematen skal tilberedes og hva slags drikke du skal servere. I vårt videokjøkken får du nemlig ikke bare vite hvordan du tilbereder julematen på et perfekt vis - du får også se hvordan ribbe så vel som lutefisk og kalkun tilberedes på det aller beste vis. Det er mesterkokken Ole Martin Alfsen som geleider deg gjennom prosessene.
Fisk | |
| Kjøtt |
Kaker og desserter | |
| Drikke |
Tester og artikler | |
Relevante seksjoner hos Apéritif