- Årets 110 beste musserende
- De beste tørre og halvtørre champagnene i 2008
- De beste ekstra tørre champagnene i 2008
- De beste musserende (minus champagne) i 2008
- De beste roséchampagnene i 2008
De beste roséchampagnene i 2008
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Den berømte ansjossausen colatura di alici er en direkte arv fra romernes garum
Den italienske ansjossausen, colatura di alici, fra Cetara på Amalfikysten har aner fra Romertiden, og lages i stor grad slik fortsatt. Vi har besøkt restauranten Acquapazza som lager sin egen saus.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
By på en festrett av den lekre lammefileten med sesongens grønnsaker.
Lammefilet er luksus - den er både liten og ytterst mør. Med denne oppskriften er det masse tilbehør som drøyer ut den eksklusive råvaren.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Når fisken får følge av blåskjell- og epleragu samt potet- og pancettaterrine, tilfredsstilles alle smaksløker
Dette lekre fiskemåltidet feirer høsten og alle dens beste råvarer. Dertil serveres hvitvin av minst like høy kvalitet.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Heldig er den som har bursdag og får denne servert
Jack Daniel's som balanseres med friske bringebær og syrlighet fra tranebær samt toppes med champagne er en bursdag verdig. Den smaker fortreffelig også resten av årets 364 dager.
Les hele sakenDen berømte ansjossausen colatura di alici er en direkte arv fra romernes garum
Den italienske ansjossausen, colatura di alici, fra Cetara på Amalfikysten har aner fra Romertiden, og lages i stor grad slik fortsatt. Vi har besøkt restauranten Acquapazza som lager sin egen saus.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
By på en festrett av den lekre lammefileten med sesongens grønnsaker.
Lammefilet er luksus - den er både liten og ytterst mør. Med denne oppskriften er det masse tilbehør som drøyer ut den eksklusive råvaren.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Slik velger du vin til fårikål
Stadig flere serverer fårikål som festmat, men hva serverer vi å drikke til den norske klassikeren?
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Park Hotel Vossevangens vinkart fortsatt blant verdens beste
I The World's Best Wine Lists Awards 2024 fikk hotellets vinkjeller hele to priser.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Med fish and chips til middags blir det fest midt i uka
Denne fiskeretten kommer til å bli godt mottatt av så vel store som små, og oppskriften er ikke vanskelig å følge heller.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Når fisken får følge av blåskjell- og epleragu samt potet- og pancettaterrine, tilfredsstilles alle smaksløker
Dette lekre fiskemåltidet feirer høsten og alle dens beste råvarer. Dertil serveres hvitvin av minst like høy kvalitet.
Les hele saken