Det er mandag, ferietid og kjøleskapet er fullt av rester. Samtidig har du kanskje liten tid til å forberede middagen. Da er en omelett som denne det perfekte midtpunkt som middagen kan bygges rundt.
Dagens rett

Foto: (jeangill)
En perfekt løsning for et kjøleskap med rester
Har du egg, har du middag. I tillegg holder det med det du finner av middagsrester i kjøleskapet. Og dagen er reddet.
Redaksjonen
30 Juni 2017 - 13:00
Omelett med potetpure

Fremgangsmåte
- Pisk inn eggene og den moste hvitløken i potetpureen.
- Tilsett ost og finhakket bladpersille. Smak til med salt og pepper.
- Hell i en liten stekepanne med litt olje eller smør i bunnen. La steke under lokk i 10 minutter. Reguler varmen slik at omeletten ikke blir brent i bunnen.
- Server med god brød og spekemat eller røykt laks eller annen fisk.
Ikke glem salaten.
Tips: En morsom vri (men kanskje ikke noe for alle) på denne omeletten er å blande inn moste rester av lettsaltet torsk i potetpureen. Altså omelett med brandade.
Her er det mange oppskrifter på deilige omeletter
Andre oppskrifter med egg finner du her
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
87 POENG
-
85 POENG
Forsiden akkurat nå