Pannesteking fungerer for de fleste hvite fiskeslag som ikke er for finfibrete i kjøttet. Denne oppskriften kan derfor følges for både sei, torsk og breiflabb.
Se alle våre gode oppskrifter med steinbit
Skaff deg dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
Steinbiff med løk
Fremgangsmåte
Krydre steinbiten med salt og pepper.
Stek fileten i olje eller klaret smør ved medium varme til den er gylden. Etterstek eventuelt i ovn. Tilsett litt revet sitron og smøret før servering.
Tilsett kapers og kaperslake. Smak til med salt og pepper og litt ekstra sitron om ønskelig.
Server med stekte sjampinjonger, kokt ris eller poteter og salat.
Flere deilige oppskrifter med steinbit
Her får du svært så praktiske kokketips
Drikke som passer til denne oppskriften
-
87 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 189.90 kr Bestillingsutvalget87 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 229.90 kr Uten utvalg87 POENG
-
82 POENG
-
82 POENG