Jon Bertelsen jobber med, og lever for cognac og representerer flere kjente hus på det norske markedet. Han har også sine egne cuvéer; Prélude, Symphonie og Orchestra. Disse er utviklet i samarbeid med et av Cognacs mest spennende hus; Léopold Gourmel.
Kjøkkensjef Daniel Karlsson har satt sammen en meny i samarbeid med Jon Bertelsen der det brune druebrennevinet spiller en viktig rolle i de rettene som serveres. Når vi tillegger at menyen er satt sammen slik at den optimale drikke til maten vil være det samme destillatet, ligger det an til ett av våre mest spennende arrangement hittil: Vi starter med å smake noen unge lette cognacer og benker oss deretter for å nyte:
Foie Gras Terrine Svisker og vaniljekompott
Lakse Rillete med syrlig salat
Andebryst og honningglasert andeconfit med sellerirotpuré, stjerneanissjy
Sjokoladeterrine med myntepesto
Etter maten fortsetter smakingen nå med eldre og tyngre cognacer i glasset! Arrangementet koster latterlige 695 kroner.
Vi må ha din påmelding innen fredag den 2. februar. Det er kun 40 plasser, så de som vil sikre seg plass bør allerede nå melde tilbake.