Choice overtar driften av Hotel Twentyseven

Norskeide Choice Hotels Scandinavia AS har inngått en 20-årig leieavtale med Pandox AB om operativ drift av Hotel Twentyseven i København.
Redaksjonen
10 Juli 2007 - 09:00

Choice overtok driften av hotellet 1. juli og vil fra 1. oktober markedsføre det under navnet Clarion Collection Hotel 27.
 
Glade og stolte
- For Clarion Collection er det sjelden vi finner et hotell som allerede til de grader etterlever våre egne kjerneverdier; vennskap, individualitet og skandinavisk livsstil. Vi er glade og stolte over at Pandox AB anser Clarion Collection som det brand som passer hotel Twentyseven best, og lover å ta vare på det fantastiske utgangspunktet de sammen med alle som arbeider ved hotellet har skapt, sier Svein Arild Mevold, som er direktør for Clarion Collection Hotels til boarding.no.
 
Midt i byen
- Hotel Twentyseven regnes nå som et av de ledene lifestyle-hotellene i København, og er blant annet kjent for sin Honey Ryder Coctail Lounge, Absolut Icebar Copenhagen og The Wine Room. Hotellet har 200 rom og ligger midt i hjertet av København, rett ved Rådhusplassen, sier Mevold.
 
Totalrenovert
Pandox AB, kjøpte Hotel Twentyseven høsten 2005, og har de siste årene foretatt en totalrenovering av eiendommen. Alle rommene er designet i skandinavisk stil med fokus på komfort, funksjonalitet og finesser.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Tre barolo-kupp i 2020-årgang venter på et pol nær deg
+
Godbiter i pollisten

Tre barolo-kupp i 2020-årgang venter på et pol nær deg

Samtlige er gode gamle kjenninger som i denne årgangen har fått ekstra mye sjarm.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Quintonil er Mexico bys beste restaurant og et fyrtårn for dette gastronomiske mekka
+

Quintonil er Mexico bys beste restaurant og et fyrtårn for dette gastronomiske mekka

Mexico by er en av verdens mest mangfoldige gastronomiske metropoler. I bunnen for byens restauranter ligger engasjementet for tradisjonell meksikansk mat. Noen med en stor porsjon kreativitet og nytenkning. Deriblant Quintonil og Sud777.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Visste du at Mexico har Amerikas eldste vingård?
+

Visste du at Mexico har Amerikas eldste vingård?

Med Amerikas aller eldste vingård er det klart at Mexico må heve stemmen i dagens vinmarked. De meksikanske vinmarkene vokser derfor, og et mangfold av druer fyller stadig flere vinglass med intense og særegne viner.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Ribberestene får nytt liv i en banh mi
Dagens rett

Ribberestene får nytt liv i en banh mi

I løpet av en halvtime har du tryllet dem om til en saftig, sprø og syrlig-skarp smaksopplevelse.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Tre barolo-kupp i 2020-årgang venter på et pol nær deg
+
Godbiter i pollisten

Tre barolo-kupp i 2020-årgang venter på et pol nær deg

Samtlige er gode gamle kjenninger som i denne årgangen har fått ekstra mye sjarm.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Quintonil er Mexico bys beste restaurant og et fyrtårn for dette gastronomiske mekka
+

Quintonil er Mexico bys beste restaurant og et fyrtårn for dette gastronomiske mekka

Mexico by er en av verdens mest mangfoldige gastronomiske metropoler. I bunnen for byens restauranter ligger engasjementet for tradisjonell meksikansk mat. Noen med en stor porsjon kreativitet og nytenkning. Deriblant Quintonil og Sud777.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Mattrender 2025: Nå kan du spise taco også på Michelinrestaurant
+

Mattrender 2025: Nå kan du spise taco også på Michelinrestaurant

Da snakker vi ikke om den norske fredagstacoen, men den autentiske meksikanske som fortsetter å være en sterk trend også i 2025.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

25 oppskrifter for en lettere, men definitivt ikke kjedelig meny
Guide
Oppskrifter januarmenyen

25 oppskrifter for en lettere, men definitivt ikke kjedelig meny

At vi har sagt farvel til julens utskeielser, behøver ikke bety en hverdag fattig på smak, bare lettere. Her er 25 oppskrifter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Mexico: Maten som overlevde europeerne fortsetter å sette preg
+

Mexico: Maten som overlevde europeerne fortsetter å sette preg

Førcolumbianske mattradisjoner er en av grunnpilarene i det meksikanske kjøkkenet. Samtidig er det en gastronomi som fortsatt lever i beste velgående i sin opprinnelige form.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Visste du at Mexico har Amerikas eldste vingård?
+

Visste du at Mexico har Amerikas eldste vingård?

Med Amerikas aller eldste vingård er det klart at Mexico må heve stemmen i dagens vinmarked. De meksikanske vinmarkene vokser derfor, og et mangfold av druer fyller stadig flere vinglass med intense og særegne viner.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her