Cannelloni kan fylles med det meste, det vanligste er tomat, bechamelsaus og kjøtt, omtrent som for en lasagne. Men denne mildere vrien med kylling og spinat, faller garantert i smak.
Dagens rett
Foto: (JoeGough)
Når barna får velge, blir det dette til middag
En italiensk klassiker med en vri er perfekt første uke av det nye skoleåret.
20 August 2024 - 23:00
Cannelloni med kylling
Fremgangsmåte
- Kok lasagneplatene eller cannellonirørene i saltet vann tilsatt litt olje. Kok dem ca. 5 minutter.
- Dekk en stekeplate med plastfolie og smør olje over. Ta opp pastaen av kjelen og legg platene på stekeplaten.
- Skjær løken i tynne båter og skyll spinaten.
- Stek kylling eller kjøttdeig i to omganger i en stekepanne over høy varme, slik at kjøttet får en fin stekeskorpe.
- Bryt opp den stekte kjøttdeigen med en gaffel til den blir finkornete.
- Ta opp kjøttet og stek rødløken raskt til den blir blank, men ikke tar farge.
- Ha i finhakket hvitløk det siste minuttet av steketiden og tilsett spinat og snøfrisk og vend det inn pannen.
- Ha kjøttdeigen tilbake i pannen og smak til med salt og pepper.
- Legg fyllet i en stripe på lasagneplatene og rull sammen.
- Eller fyll cannellonirullene med massen.
- Legg rullene i en ildfast form og ha resten av fyllet over.
- Riv over parmesan/hard ost og sett formen i stekeovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter.
Tips: Cannelloni smaker godt med en grønn salat ved siden av.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
ItaliaVolum: 0.75 l Pris: 164.90 kr Bestillingsutvalget82 POENG
Forsiden akkurat nå