- Kok lasagneplatene eller cannellonirørene i saltet vann tilsatt litt olje. Kok dem ca. 5 minutter.
- Dekk en stekeplate med plastfolie og smør olje over. Ta opp pastaen av kjelen og legg platene på stekeplaten.
- Skjær løken i tynne båter og skyll spinaten.
- Stek kylling eller kjøttdeig i to omganger i en stekepanne over høy varme, slik at kjøttet får en fin stekeskorpe.
- Bryt opp den stekte kjøttdeigen med en gaffel til den blir finkornete.
- Ta opp kjøttet og stek rødløken raskt til den blir blank, men ikke tar farge.
- Ha i finhakket hvitløk det siste minuttet av steketiden og tilsett spinat og snøfrisk og vend det inn pannen.
- Ha kjøttdeigen tilbake i pannen og smak til med salt og pepper.
- Legg fyllet i en stripe på lasagneplatene og rull sammen.
- Eller fyll cannellonirullene med massen.
- Legg rullene i en ildfast form og ha resten av fyllet over.
- Riv over parmesan/hard ost og sett formen i stekeovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter.
Tips: Cannelloni smaker godt med en grønn salat ved siden av.