Å lage parmesanchips tar ikke veldig mye lenger tid enn å lage selve salaten. Derfor er det absolutt en vri du bør prøve. Det gir så mye ekstra smak at du fint kan lage den uten sågar spekeskinke.
Dagens rett
Foto: (PamelaJoeMcFarlane)
Prøv denne vrien med parmesanen til cæsarsalaten
Parmesanchips gir en egen og dypere smak til caesarsalaten som fint kan servers uten spekeskinke.
18 Juni 2024 - 23:00
Cæsarsalat med parmesanchips og spekeskinke
Fremgangsmåte
- Kremet cæsardressing: Alt til dressingen unntatt olje, parmesan og vann has i en foodprosessor.
- Spe med olje og ha i litt vann hvis den blir for tykk. Smak til og rør inn revet parmesan.
- Parmesanchips: Riv osten fint. Legg små utsikkerformer på smurt bakepapir og dryss parmesan jevnt oppi.
- Stek i ovn ved 180 grader C i 10 minutter. Avkjøl.
- Legg vaskede og tørkede salatblader i bunnen av en skål og legg skiver av skinke og ostechips samt salatblader lagvis oppå.
- Sprøyt på dressingen ved servering.
Vi byr mange flere mange flere varianter av Cæsarsalat
Drikke som passer til denne oppskriften
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 295.00 kr Basisutvalget87 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
85 POENG
Forsiden akkurat nå