Bygger hotell til 400 millioner

Investor Stig Fische har klokkertro på beliggenheten til Støtvik Hotell i Larkollen. Han tror investeringen på 400 millioner kroner blir lønnsom.
Redaksjonen
09 Juni 2008 - 15:00

Trondheims-investoren Stig Fische vil rive dagens hotellbygg for å bygge et nytt storhotell i klassisk monumental stil.
 
Kontrakten ble underskrevet i april. Hotellet har i dag 55 rom, men det er først når driftsavtalen med selskapet Ebes går ut i oktober 2010 at Fische kan få realisert sine utbygningsplaner.
 
Storslått
Mellom fire og seks arkitektkontorer blir invitert til å delta i en arkitektkonkurranse på prosjektet.
 
- Dette skal bli et bygg som folk skal kunne reise til bare for å nyte synet av det, sier Fische til Moss avis.
 
75 leiligheter
Hotellet vil bli basert på sale/leaseback-prinsippet hvor anlegget bygges opp som frittstående leiligheter som eierne leier tilbake til hotellet utenom sommersesongen.
 
- Jeg regner med å bygge 75 leiligheter på mellom 70og 100 kvadratmeter som gjøres om til 150 rom når de brukes av hotellet. I tillegg kan det bli aktuelt å bygge noen rene hotellrom, sier Fiche som har 13 mål strandeiendom til rådighet for sine utbyggingsplaner.
 
Konferanser
Det er primært som et kurs- og konferansested at Fische ønsker å bygge driften av det nye hotellet på.
 
- Eiendommens flotte beliggenhet ved Oslofjorden, nærheten til Moss Lufthavn Rygge og Evje golfbane samt den korte avstanden til Oslo, gjør at jeg tror dette vil være et godt prosjekt, sier Stig Fische.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra
Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra

Reinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

By på en lekker fiskegryte denne helgen
Dagens rett

By på en lekker fiskegryte denne helgen

Denne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten
Ukens drink

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten

Appelsinsmaken gjør Jägermeister-en mye fruktigere uten at den umiskjennelige krydderkarakteren er redusert. I denne drinken får den skinne.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter
Ukens kake

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter

Safranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra
Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra

Reinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

By på en lekker fiskegryte denne helgen
Dagens rett

By på en lekker fiskegryte denne helgen

Denne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Har du medisterpølse, har du det som trengs til en herlig pastarett som denne
Dagens rett

Har du medisterpølse, har du det som trengs til en herlig pastarett som denne

Ta for deg av julespesialitetene og lag en superrask hverdagsrett.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten
Ukens drink

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten

Appelsinsmaken gjør Jägermeister-en mye fruktigere uten at den umiskjennelige krydderkarakteren er redusert. I denne drinken får den skinne.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her