Bruschetta er en super måte å få brukt opp gammelt brød på - enten det er landbrød, pitabrød eller bagett. Oppfriskningen i steikeovnen sammen ned tomater, pesto, lettsmeltende ost og pastrami som her, forvandler tørt brød til sprø og saftige munnfuller.
Dagens rett
Bruschetta til middag? Ja, så absolutt så lenge du bruker gode råvarer
Bruschetta kan du lage med en rekke gode råvarer. Ofte benyttes det ikke kjøtt, men kun tomater, parmesan, olivenolje og godt salt. I dag er den imidlertid laget med pastrami og myk lettsmeltet ost.
07 November 2024 - 00:00
Bruschetta av pitabrød eller bagett
Fremgangsmåte
- Del brødene i to på langs.
- Bland rømme/majones og hvitløk og smør på brødene, deretter pesto.
- Legg på halve småtomer, pastrami og mozzarella/myk ost.
- Sett brødene inn i ovnen (200 grader - ca. 10 min) på øverste rille, til osten er smeltet og fått en gyllen fin farge.
- Legg bruschettaene på en tallerken dekket med en frisk salat.
Se flere gode oppskrifter med bruschetta her
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG
Forsiden akkurat nå