Bli med på prisutdeling i dag

Bli med på prisutdeling i dag

Beste norske kokebok og Årets beste eplemost og sider deles ut. Prominente gjester, spennende smaksprøver, mange gode tilbud og trekning av bokpakker til kr 1850 - helt gratis.
Redaksjonen
01 Desember 2013 - 13:00

Den 9. desember på Det Norske Teatret i Oslo er stedet for spennende smaksprøver og interessante samtaler når prisen for Beste norske kokebok og Årets beste eplemost og eplesider skal deles ut.

Gode smakebiter 

Det er gratis adgang. De første 100 er med i trekningen av fem bokpakker inneholdende årets fem finalistkokebøker.

Meld deg på nå

På Det Norske Teatret får du møte alle de fem finalistene i Beste norske kokebok samt fjorårets vinner.

Legg julehandelen til den 9.

Du kan diskutere mat med forfatterne og få smakebiter fra kokebøkene.

Dette er årets finalister

Dette er fjorårets vinner

Bak kåringen Beste norske kokebok står Apéritif og Norli og det blir rikelig anledning til å studere kokebøker på Norlis kokebokstands denne kvelden. Mange gode tilbud kan vi også love. Du kan derfor starte julehandelen allerede denne mandagen. 

Møt matkjendisene

Selveste Ingrid Espelid Hovig kommer for å signere biografien om seg selv. Det blir derfor god anledning til å hilse på Norges fremste matkjendis gjennom tidene.

Årets beste eplemost og eplesider skal også kåres denne kvelden. Denne kåringen er et samarbeid mellom Apéritif og Eplefest. Ni finalister er valgt ut blant i alt 65 påmeldte produkter av et panel bestående av landets fremste bartendere, vinkelnere og kokker.

Landbruks- og matminister Sylvi Listhaug kommer for å dele ut prisen til vinneren. Det blir selvsagt rikelig anledning til å smake på de beste eplemostene.

Kjøp med deg hjem

Samt ikke minst å kjøpe eplemost rett fra produsenten for å ha med hjem.

Du vil også møte en rekke andre spennende aktører på matfronten.

Vinneren av høstens eplekakekonkurranse på aperitif.no skal også kåres, og det blir dessuten mulighet til å smake på kakene til de tre finalistene.

Som deltaker får du:

• Fri inngang til arrangementet på Det Norske Teatret
• Møte forfatterne bak årets beste kokebøker
• Gode tilbud fra utstillerne
• Smaksprøver av retter fra kokebøkene og eplemostene
• Deltakelse i trekningen av fem bokpakker til en verdi av kr 1850

Jeg melder meg på

Tid: Mandag 9. desember 2013, kl. 16.30 - 19.00
Pris: Gratis.
Sted: Det Norske Teatret, Kristian IV's gate 8, 0164 Oslo

Arrangementet er et samarbeid mellom Apéritif, Norli og Norsk Eplefest.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering
Dagens rett

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering

Her får du en deilig ribbe med alternative, men like fullt spennende smaker - prøv den du også.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til
Guide
Oppskrifter med pinnekjøtt

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til

Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til  utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Denne parfaiten lager du enkelt av reinsdyrskav
Dagens rett

Denne parfaiten lager du enkelt av reinsdyrskav

Den passer perfekt så vel til julelunsjen som til forrett i hele juleferien. Så lag en stor porsjon.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Valgets kval: Gravet kveitecarpaccio eller stekt kveite
Dagens rett

Valgets kval: Gravet kveitecarpaccio eller stekt kveite

Begge deler er like godt, men smaker altså veldig forskjellig - og med ulike bruksområder.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering
Dagens rett

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering

Her får du en deilig ribbe med alternative, men like fullt spennende smaker - prøv den du også.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til
Guide
Oppskrifter med pinnekjøtt

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til

Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til  utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Guide
Julemat

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen

Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet
+
Tester
Alkoholfritt

Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet

Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Før vi kaster oss over julematen for godt, prøv denne asiatiske vrien til fredagskosen
Dagens rett

Før vi kaster oss over julematen for godt, prøv denne asiatiske vrien til fredagskosen

Svinekjøtt med nøttesaus er både smakfull, krydret og lett å få til. Du blir ikke skuffet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Denne parfaiten lager du enkelt av reinsdyrskav
Dagens rett

Denne parfaiten lager du enkelt av reinsdyrskav

Den passer perfekt så vel til julelunsjen som til forrett i hele juleferien. Så lag en stor porsjon.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her