Apéritifs Matkurs er unike og populære. Ikke uten grunn. Du lærer alt om de forskjellige fremgangsmåtene og metodene profesjonelle kokker bruker for å lage de lekreste desserter.
I løpet av dette kurset lærer du å lage klassiske og spennende desserter på en moderne måte. Du undervises i grunnleggende teknikker og metoder, og du er selv med å lage dessertene sammen med landets beste dessertkokker.
Det vil bli smaksprøver på søtsakene underveis i kurset. Aller viktigst er kanskje at dessertene du har laget pakkes fint inn, og at du kan overraske familie eller venner når du kommer hjem.
Vi kan love deg at etter dette kurset kan du trylle frem innbydende og fantastiske desserter og imponere alle i omgangskretsen. Husk at desserten er måltidets høydepunkt.
Dette kurset avholdes også 15. oktober 2014
Kursavgiften dekker følgende:
• Deltakende matkurs (ca. 3,5 timer)
• Foredrag og veiledning av kokker
• Smaksprøver under kurset
• Råvarene under kurset• Lån av forkle og utstyr under kurset
• Desserter med hjem etter kurset
• Forfriskninger ved kursstart
• Kurskompendium
Sverre Sætre Konditori
Dette spennende matkurset blir ledet av Sverre Sætre og hans team ved Sverre Sætre konditori. Sverre har gull i kokke-OL og VM med det norske kokkelandslaget på CV'en. Sverre har utgitt flere premierte kokebøker om sjokolade, søte kaker og baking - og blir regnet som landets fremste innenfor sitt fag.