Et halvt år etter det ble slutt for Tid spiseri i Hønengaten, er det igjen liv i kafélokalene i Hønefoss. Jørn Haraldsen vil ta vare på det beste fra 24 år med Kokkens-historie, skriver Ringblad.no.
Haraldsen har lang erfaring fra restaurantbransjen, og vil vende tilbake til det "gamle Kokkens" stod for: Pizza og husmannskost.
- Folk vil kjenne igjen både menyen og miljøet fra Kokkens, men samtidig vil jeg sette noe av et eget preg på stedet også, sier Haraldsen.
Han har de siste årene drevet kafé ved golfbanen på Storøya, men har tidligere jobbet innen hotell, cruisefart og veikroer. Blant annet drev han veikro på Nes i Ådal i to år, og han har vært distriktssjef for Veikroer i tre år.
- Kokkens hadde jeg stor tro på. Da jeg så at stedet var til salgs, så jeg at dette var noe jeg kunne drive videre, sier han.
Denne uken åpnet dørene i all stillhet, men en god del av de gamle kundene har allerede funnet veien tilbake til lokalene, skriver Ringblad.no.