Styret vil takke alle fremmøtte for positive bidrag. Vi ser frem til et givende 2006.
Årsmøtets festmiddag:
Bølgen & Moi Briskeby
Ferrari Brut Magnum fra Moestue Grape Selections
Ristet kamskjell med røykt tomatvinaigrette
Riesling Nonnenberg 2003, G. Breuer, Rheingau fra Engelstad Wines & Spirits
Ovnsbakt lardo spekket breiflabb, lakserogn-beurre blanc
Ch. Couhins- Lurton Blanc 1999 Magnum, Pessac-Léognan fra Bibendum
Hvilevin: Dom Perignon 1998 Magnum fra Moët Hennessy Norge
Reinsdyrfilet rødløkterte med sherrybalsamico, potet, sopp
Ch. Musar 1998 Magnum, Bekaa Valley fra Bibendum
Ost: Puligny St. Pierre, Hervé Mons
Sancerre 2004 Magnum, Pascal Jolivet, Loire fra Strøm
Lun gateaux med kandisert cumquat og macadamianøtter, appelsin og vaniljekrem
Ch. Coutet 1995, Barsac Bordeaux fra Bibendum
Til kaffen: A. E. d'Or no 6. Bibendum
Uttaking til Trophée Ruinart Europamesterskapet for Vinkelnere
DNVF var blitt bedt av Champagnehuset Ruinart om å avholde en uttaking til Europamesterskapet for Vinkelnere i juni 2006. Tre deltagere hadde meldt seg på, Jens Blom, Ørjan Lundmark og Robert Lie.
Uttakingen innebar teoriprøve og blindsmaking av tre viner. Teoriprøven viser seg alltid utslagsgivende, og også denne gang var det der vinneren fikk et stort forsprang. Robert Lie vant mesterskapet med Ørjan Lundmark på 2 plass og dermed reserve til mesterskapet.
Hoveddommer Arne Ronold sa i sin uttalelse at Robert hadde hatt bedre blindsmakinger før og henviste nok da til siste Norgesmesterskapet da han tok alle vinene blindt.
EN STOR TAKK
Den Norske Vinkelner Forening med alle sine 140 medlemmer vil takke alle sponsorer og Bølgen & Moi for all hjelp I forbindelse med årsmøtet. Terra Restaurant og Hotel Continental fortjener og en varm takk for lån av lokaler og strålende mat til lunch. Arne Ronold stiller som alltid opp til det beste for foreningen og satte nok pris på Chateau Couhins Lurton Blanc som takk for hjelpen.
Styrets sammensetning 2006:
Ken Canaiolo Engebretsen - President
Vinoteca
Mobil: 0047 90 13 68 83
Knut Espen Misje - ASI Kontakt/Vise president
Gastronomisk Institutt
Mobil: 0047 91 86 18 70
Henriette Batt - Sekretær
Engelstad Vin & Brennevin
Mobil: 0047 90 77 77 93
Heidi Bjørklund - Økonomi ansvarlig
Ekjord
Mobil: 0047 92 29 47 14
Daniel Johansson - Fagansvarlig
Lysebu Konferansesenter
Mobil: 0047 48 11 32 53
Jens Beisland - Fagansvarlig
Moestue Grape Selections
Mobil: 0047 97 69 68 92
Dan Lystad - Fagansvarlig
Arcus
Mobil: 0047 90 11 36 39
Jon Ekheim - Medieansvarlig
Bibendum
Mobil: 0047 48 09 69 99
Adresse:
Den Norske Vinkelnerforening
Postboks 2315 - Solli
0201 OSLO