Årets største party (venteliste)

Vinsmaking, god mat, showteater, DJ og mye mer - bli med på en utrolig opplevelse.
Redaksjonen
04 Mai 2007 - 13:01

Fredag den 1. juni er du hjertelig velkommen til Wallmans Salonger i Oslo til en kveld helt utenom det vanlige!
 
Det er duket for en helaften full av inntrykk og herlige smaker.
 
Vi byr deg på en fabelaktig vinsmaking av de deiligste viner fra en av Australias fremste produsenter - Hardy's.
 
TIl de herlige vinene serverer vi de mest fristende retter, fargesprakende shownummer, og lover en skikkelig feststemning på kvelden i det DJ'en spiller utover de sene nattetimer.

Påmeldingslenken finner du nedenfor.
 
Spesielt arrangement til spesiell pris
Dette er en perfekt anledning til å ta med deg venner, gode kolleger og kjente til en feiring av de første sommerdagene - alt til den utrolige prisen av 270 kroner!
 
Bli med denne fredagen og møt representanter fra dette spennende vinhuset, oppdag nye delikate viner fra Hardys som aldri tidligere har vært i Norge og opplev selv hvorfor dette nettopp er "Best wine under the sun".
Les mer om FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="Bolgen">Hardy Wine Company her.
 
Pass på å ikke gå glipp av denne utrolige kvelden - meld deg på i dag!
 
Dette er vinene du får smake denne kvelden:

 
Arrangementet er nå fulltegnet, men du kan sette deg på venteliste ved å klikke på lenken over. Vi vil da ta kontakt med deg så snart vi får ledige plasser.
 
Tid: Fredag 1. juni 2007 kl. 18.00 - ca 01.30
Pris: kroner 270 inkl. mva
Sted: Wallmans Salonger, Mølleparken 6, 0453 Oslo.

Ring Apéritif på 930 69 873 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på seminaret, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, forbeholder vi oss retten til å etterfakturere seminaravgiften.
 
Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 70230545705, Apéritif AS, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 010607. Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering.
 
Melder du deg av etter avbestillingsfristen 28.05.07 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en mail.

Kvalitet i generasjoner
I over 150 år har fem generasjoner av Hardy-familien dyrket noen av Australias mest kjente og populære viner.
 
Et fokus på kvalitet, smak og særegenhet var alltid ambisjonen hos Thomas Hardy som i 1853 grunnla Hardy Wine Company.
 
40 år senere hadde firmaet vokst til å bli det største i Australia og er i dag også blant de største vinhusene i Australia.
 
Tradisjonsrik og nyvinnende betegner Hardy godt, for i deres streven etter stadige høyere kvalitet på sine viner har de alltid søkt nye veier.
 
Store vinmarker
Mye av druebehovet dekkes gjennom egne vinmarker.
 
Familien eier i dag over 2 500 ha vinmarker som befinner seg i noen av Australias ledende vinområder, slik som Padthaway, Coonawarra, Barosso Valley, Clare Valley, Margaret River og New South Wales.
 
Viner for enhver anledning
Hardys produserer en rekke viner, og her vil du kunne finne vin som passer nettopp deg.
 
Med så mange viner i sortimentet har Hardys delt de inn i flere merker. I Norge finner du merkene Nottage Hill, VR, Stamp, Bin og Hardys Crest.
 
I tillegg har de viner under navn som; Thomas Hardy, Eileen Hardy (en av matriarkene innen Australias vinmaking), Oomoo (et av de første merkene til Thomas Hardy), Tintara og Voyage.
 
Kvalitet og pris
Hardys viner er kjent for sin høye kvalitet i forhold til pris. Hardys portefølje inneholder både hvite og røde viner, men har også et godt rykte for sine sterkviner og dessertviner.
 
I de senere årene har Hardys også vokst til å bli en av Australias fremste produsenter av musserende viner.
Påmeldingslenken finner du ovenfor.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Supertoscaner som ikke får lov å hete det
+
Ukens vin

Supertoscaner som ikke får lov å hete det

Den kommer fra en hemmelig kilde, men at den er i et høyt kvalitetssjikt, forteller smaken alt om.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Slik ble Sassicaia verdens første supertoscaner
+

Slik ble Sassicaia verdens første supertoscaner

Og slik har den klart å beholde posisjonen siden første årgang som var 1968.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Takket være 2021-årgangen kan du drikke sågar Pauillac-ene mens de er unge
+
Tester
91 bordeauxer i 2021-årgang testet

Takket være 2021-årgangen kan du drikke sågar Pauillac-ene mens de er unge

2021-årgangen er årgangen for alle som savner 1980-tallet. De beste er derfor knakende gode.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Supertoscaner som ikke får lov å hete det
+
Ukens vin

Supertoscaner som ikke får lov å hete det

Den kommer fra en hemmelig kilde, men at den er i et høyt kvalitetssjikt, forteller smaken alt om.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Slik ble Sassicaia verdens første supertoscaner
+

Slik ble Sassicaia verdens første supertoscaner

Og slik har den klart å beholde posisjonen siden første årgang som var 1968.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her finner du novemberutgaven 2024 av Apéritif magasin
+

Her finner du novemberutgaven 2024 av Apéritif magasin

Bli med til Bar Amour i Oslo, Henriot i Champagne, Sassicaia i Bolgheri. Samt ikke minst Campania, Sicilia og Bangkok.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Francesco Marzola er Europas 7. beste

Etter å ha deltatt i Best Sommelier of Europe, Africa & Middle-East ble det en sjuende plass for Francesco Marzola.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Denne suppa både varmer og skaper farge på middagsbordet
Dagens rett

Denne suppa både varmer og skaper farge på middagsbordet

En varm og deilig suppe gjør godt i novembermørket.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Takket være 2021-årgangen kan du drikke sågar Pauillac-ene mens de er unge
+
Tester
91 bordeauxer i 2021-årgang testet

Takket være 2021-årgangen kan du drikke sågar Pauillac-ene mens de er unge

2021-årgangen er årgangen for alle som savner 1980-tallet. De beste er derfor knakende gode.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her