Apéritif inviterer til stort australsk BBQ-party

Bli med Apéritif på stort australsk BBQ-party på Høvikodden hos Bølgen & Moi, med Trond Moi som kokk og Toralf Bølgen som vinkjenner. Masse god mat, tilsvarende deilig vin. For de som ikke nøyer seg med det; blir det også anledning til å være med på stran
Redaksjonen
06 August 2000 - 18:36

I samarbeid med T. Storm !amp! Sønner, Haugen-Gruppen og Lindemans Wines, inviterer Apéritif til "The Games of 2000" et australsk BBQ-party du neppe vil glemme. For her blir det plenty av alt. Masse deilig mat og tilsvarende vin tilrettelagt av en av Norges beste kokker, nemlig Trond Moi

og Toralf Bølgen norgesmester for vinkelnere.

Alt skjer den 20.august på Høvikodden på Bølgen !amp! Moi. Lurer du på hvordan du skal komme deg dit kan du bare møte opp på Aker Brygge klokken 17.00. Der Ligger Prinsen klar for å frakte deg ut til festplassen. Selvsagt blir du servert en forfriskende aperitiff om bord.

Når du ankommer Høvikodden, starter de aktive innslagene hvor alle de som har lyst kan delta. Øvelser som strandvolleyball, roing, golf, boules/bocha, trampoline, surfing, blindsmakingskonkurranse og vinsmaking. Dessuten et garantert flott premiebord. Australsk musikk står egen DJ for.

Etter øvelsene ca. kl. 20.00 er det duket for The Australian BBQ. Trond Moi står bak grillen. Bølgen tar seg av vinen. Forhåpentligvis tillater været at det dukes ute. Om ei er det plenty plass inne. Deretter er det mingling og premieutdeling. Anbefalt antrekk "Casual Athletic".

Busser settes opp for returen inn til byen fra. kl. 22.30 til 23.15.

Meld deg på med en gang. Det hele koster kroner 450 pr person og påmeldingen er bindende. Frist innen tirsdag 14.august.

 

 

 
Noen interessante lenker;

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Filet av reinsdyr er noe av det edleste du kan servere
Dagens rett

Filet av reinsdyr er noe av det edleste du kan servere

Så elde råvarer trenger veldig lite smakstilsetning. Dette viltmåltidet gjør helgemiddagen ekstra vellykket.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Når blåskjell tilberedes slik som her, får de ekstra god smak
Dagens rett

Når blåskjell tilberedes slik som her, får de ekstra god smak

Blåskjell er like perfekt som kveldskos, som forrett eller hovedrett. Prøv denne spennende oppskriften hvor du får brukt opp rester i barskapet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Gi Irishen en luksuriøs norsk smak med akevittlikør
Ukens drink

Gi Irishen en luksuriøs norsk smak med akevittlikør

Irish Coffee kommer til å bli norsk for alltid etter denne som er basert på akevittlikøren Luksuskarsk som har smak av så vel hasselnøtt som kaffe. Prøv også vrien på Espresso Martini.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Imponerende vellagrede bobler, men også en perle som denne burgunderen
+
Tester
35 modne viner testet spesialpolnovember 2024

Imponerende vellagrede bobler, men også en perle som denne burgunderen

Dyrt, men likevel godt priset, siden både champagne og burgundere blir stadig dyrere. Det har likevel vært mulig å finne noen riktig gode kjøp.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Filet av reinsdyr er noe av det edleste du kan servere
Dagens rett

Filet av reinsdyr er noe av det edleste du kan servere

Så elde råvarer trenger veldig lite smakstilsetning. Dette viltmåltidet gjør helgemiddagen ekstra vellykket.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Når blåskjell tilberedes slik som her, får de ekstra god smak
Dagens rett

Når blåskjell tilberedes slik som her, får de ekstra god smak

Blåskjell er like perfekt som kveldskos, som forrett eller hovedrett. Prøv denne spennende oppskriften hvor du får brukt opp rester i barskapet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her finner du novemberutgaven 2024 av Apéritif magasin
+

Her finner du novemberutgaven 2024 av Apéritif magasin

Bli med til Bar Amour i Oslo, Henriot i Champagne, Sassicaia i Bolgheri. Samt ikke minst Campania, Sicilia og Bangkok.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Francesco Marzola er Europas 7. beste

Etter å ha deltatt i Best Sommelier of Europe, Africa & Middle-East ble det en sjuende plass for Francesco Marzola.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Vinosus 2025 - Vinmessen du ikke vil gå glipp av
Matkurs og vinkurs
Vinmesse i Oslo 10. mars

Vinosus 2025 - Vinmessen du ikke vil gå glipp av

Bli med på vinmessen hvor du kan smake flere hundre viner fra over 50 forskjellige produsenter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Gi Irishen en luksuriøs norsk smak med akevittlikør
Ukens drink

Gi Irishen en luksuriøs norsk smak med akevittlikør

Irish Coffee kommer til å bli norsk for alltid etter denne som er basert på akevittlikøren Luksuskarsk som har smak av så vel hasselnøtt som kaffe. Prøv også vrien på Espresso Martini.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her