Det var med denne menyen han sikret seg seieren:
En varm sjømatforrett med Sterling White Kveite og bruk av Koppert Karse produkt.
En hovedrett med Van Drie kalvemørbrad og kalvelever med passende stivelse og komplimenter.
En dessert med Valrhona Grand Cru Guanaja 70 %, Dilmah Tea og 1 Les Vergers Boiron-produkt.
Worldchefs er en konkurranse i regi av verdens kokkelaug, og Global Young Chef Challenge er konkurransen der verdens beste kokker under 25 år møtes hvert andre år, står det på NKLs sider. Andreas har kvalifisert seg gjennom toppprestasjoner i Worldchefs Regional Semi-Finals. I alt fem slik ble holdt rundt om i verden.
Til finalen i Global Chef Challenge samles de beste fra semifinalene for å vise hvordan de mestrer kokkekunsten. For seieren Hans Bueschkens Trophy. Den er etter tidligere Worldchefs president og kokk. Hans J. Bueschkens, han var den som innførte konkurransen, for fremme og utvikle unge kokkers talent og gjøre de klare for en livslang karriere på i kokkeyrket.
Andreas vant i tillegg prisen for beste rett av kalv og den utrolig viktige bærekraftprisen. Med seg i forberedelsene og under konkurransen hadde han Trym Karlsen (th), Lea Friis Henriksen, Aleksander Strand Næss samt samboer Mari Stedje (nr 2 fh) og mentor Christer Rødseth.