Er du en av de som lurer på hvordan vinekspertene kommer frem til sine beskrivelser av alle vinene?
Eller har du rett og slett lyst til å oppleve vin på en helt ny måte?
Nå har du muligheten!
Stor smaking
Interessen for å lære om vin fra bunnen av er nyttig for alle som er glade i vin og som ønsker å lære litt om vinsmakerkunsten.
Det er med glede vi igjen kan ønske velkommen til vinens verden sammen med en nestor innen vin - Toralf Bølgen.
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Meld deg på her
Hva kan du lære? Toralf Bølgen skal denne kvelden ta for seg basiskunnskapene om vin.
Han vil lære deg og vise deg i praksis hvordan du skal smake vin og hvordan du lettere kan gjenkjenne ulike druer og vintyper. Et godt utvalg av forskjellige viner vil selvfølgelig bli servert.
Les mer om FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="Bolgen">Toralf Bølgen og hans forfatterskap her (klikk).
Pass på å ikke gå glipp av denne utrolige smakingen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelse!
Dette er vinene du får smake denne kvelden:
Vi tar forbehold om endringer i vinene som blir presentert under kurset.
è Meld deg på her (klikk)
Arrangementet er nå avholdt.
Tid: 23. august 2010 kl. 19.00 - 21.30
Pris: kroner 445,- pr. person
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.
Påmeldingen er bindende.
Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
Avbestillingsfrist: 15.08.10 kl. 23:59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til
kurs@aperitif.no Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS
- klikk her.
| Formen på glasset bestemmer treffpunktet i munnen, og påvirker således hvordan vinen lukter og smaker. For å kunne gi deg den optimale opplevelsen av vinene vi presenterer benytter Apéritif seg derfor av de beste vinglassene på markedet. |
En mester innen vin Toralf Bølgen er uten tvil en av Norges ledende vineksperter. Sammen med sin gode venn Trond Moi har han en rekke restauranter flere steder i landet under navnet Bølgen & Moi.
Han er tidligere Norgesmester for Vinkelnere og har blant annet gitt ut den prisbelønnede boken "Historien om Cognac, Calvados og Armagnac".
Bølgen er også utnevnt til assisterende kjellermester hos Bache Gabrielsen, ved deltagelse i sammensetningen av hans egne cognacer: Cuvée Anna, Cuvée Maria og Cuvée Solène.
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Meld deg på her
Rikt forfatterskap Ved siden av sitt virke som vinkelner og restaurantør, har Toralf Bølgen skrevet en rekke bøker om mat, vin og brennevin. For drøyt 2½ år siden lanserte han boken "Bølgens Vin" - for deg som vil nyte vin og lære litt mer om vinen du drikker.
Av andre bøker kan nevnes kokeboken "Mat og Vin", den fantastiske boken "Champagne - Diva og Dronning" samt "100 viner og vinopplevelser".
Høsten 2006 lanserte han sin store bok om
Fisk og vin i samarbeid med Trond Moi og sine gode kolleger ved Bølgen & Moi.
Over bokens 380 sider får vi presentert 200 oppskrifter på fisk og skalldyr med tilhørende vinanbefalinger.
Her blir alt fra abbor til ål tatt for seg og du bil finne såvel tradisjonelle som eksotiske retter i forskjellige vanskelighetsgrader. Dette er en flott bok for alle som er glade i noen av våre aller beste råvarer, nemligfisk og skalldyr.
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Meld deg på her
Finalist i Beste norske kokebok 2008 Høsten 2008 kom den hittil siste kokeboken fra Bølgen & Moi - "Kjøtt & Vin". I sterk konkurranse fra mer enn 30 andre kokebøker ble den plukket ut som
en av fem finalister til Apéritif og Norli sin konkurranse
Beste norske kokebok 2008.
Kjøtt & Vin gir deg 175 oppskrifter på det meste av det du kan tenke deg innen kjøtt, alle rettene kommer selvfølgelig med drikkeforslag satt av Bølgen.
Les mer om boken her.
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Meld deg på her
Illustrasjonsfoto: iStockphoto
>