Dette blir et av høstens store høydepunkter, og et arrangement du definitivt ikke bør gå glipp av!
Gjennom en
spesialkomponert seksretters meny satt opp av den høyt premierte kokken
Tina Jacobsen, vil du få oppleve hvorfor champagne er verdens beste vin til mat!
Bli med oss på en uforglemmelig aften med noen av verdens beste champagner!
Påmeldingslenken finner du nedenfor.
Perfekte kombinasjoner
Denne kvelden får du møte
Marc Brevot fra huset Moët & Chandon, som skal ta deg med inn i den fascinerende historien til et av verdens ledende champagnehus.
Til den spennende menyen får du servert fire elegante champagner, deriblant to enestående årgangschampagner.
I tillegg presenterer vi en helt spesiell kulinarisk opplevelse som avslutning på måltidet - Hennessy Paradis Givré sammen med en delikat sjokoladefondant!
Pass på å ikke gå glipp av dette unike arrangementet - meld deg på i dag!
Les mer om Moët & Chandon nederst i denne artikkelen.
Påmeldingslenken finner du nedenfor.
Meny Moët & Chandon Winemakers Dinner - Restaurant Oro 13. november 2007 Apéritif Moët & Chandon Brut Impérial * Lettrøkt ishavsrøye med spinat og østersskum Moët & Chandon Brut Impérial ** Norsk hummer med blomkålcréme og ponzo Moët & Chandon Grand Vintage 2000 *** Grillet piggvar med vanilje- og pimentosauce Moët & Chandon Grand Vintage 2000 **** Gjøkalv med cavatelli, jordskokkcréme og vintertrøfler Moët & Chandon Grand Vintage Rosé 2000 ***** Kokossoufflée med ferskensorbet og syltet fersken Moët & Chandon Nectar Impérial, sec ****** Sjokoladefondant Hennessy Hennessy Paradis Givré *** Kaffe * |
Dette får du servert denne kvelden:
è Meld deg på ventelisten her (klikk)
Arrangementet er nå avholdt
Tid: 13. november 2007, kl. 19.00 - 23:30
Pris: kroner 1.500,-
Sted: Restaurant Oro, Tordenskiolds gate 6 A, 0160 Oslo.
Ring Oro på 23 01 02 40 dersom du ikke finner frem.
Påmeldingen er bindende.
Dersom du melder deg på seminaret, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, forbeholder vi oss retten til å etterfakturere seminaravgiften.
Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 70230545705, Apéritif AS, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 131107.
Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen 07.11.07 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
Champagne med prestisje
Siden 1743 har champagnehuset
Moët & Chandon levert delikate champagner til så vel vanlige folk som til nobiliteten.
Historien til dette berømte champagnehuset startet derimot allerede i 1709, da Claude Moët kjøpte den beste eiendommen for vinproduksjon i Pierry, i utkanten av Epernay.
Denne eiendommen skulle bli begynnelsen på et champagneeventyr!
I dag omfatter eiendommene til Moët & Chandon mer enn 600 hektar av de beste vinmarkene i hele Champagne, hvorav 50 prosent grand crus og 25 prosent premier crus.
Husets champagner kjennetegnes ved deres elegante og generøse karakter av fruktighet og modne toner. Det er denne karakteren som har gjort Moët & Chandon sine champagner så ettertraktet over hele verden.
Påmeldingslenken finner du ovenfor.
Foto: Moët & Chandon, Eva Brænd