Slik baker du en ekstra holdbar kake - og bruker opp tyttebær fra fryseren samtidig
Surmelk i deigen gir ekstra holdbarhet og saftighet - samtidig som tyttebærene og krydderet setter en ekstra spiss på smaken.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Det er sjelden denne vinstilen er så deilig som her
Chinon og cabernet franc kan nemlig være både saftig og leskende og samtidig ha god struktur.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Sensasjonell førsteplass til Himkok
I kåringen Topp500Bars kommer Himkok som nummer én. Det betyr at det er denne baren som nå er på hele verdens lepper.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Beste kjøp er en bordeaux i magnum
Novembernyhetene i basisutvalget - altså vin med fast hylleplass - har få riktig gode kjøp. De beste er viner over 400-500 kroner. Men det finnes noen unntak.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Reinskav på pizzaen oppleves både eksotisk og skaper stor steming
Reinskav er en av de aller beste råvarene i norsk dagligvarehandel - fordi den huker av for alle krav om bærekraft og smak. Prøv denne vrien og du blir hekta.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
10 år gammel spansk superstjerne til godt under halv pris
Her har du valget mellom en gammel kjenning i ekstra god form til 159,90 eller en ny vin som egentlig skulle hatt en annen etikett, og dermed koster godt under halv pris.
Les hele saken